Τρίτη 21 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αποχαιρετά τον Χρήστο Τουρκαντώνη

Η Κομματική Οργάνωση Μαραθώνα του ΚΚΕ με θλίψη αποχαιρετά τον συναγωνιστή ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΥΡΚΑΝΤΩΝΗ, κοινοτικό σύμβουλο Γραμματικού του δήμου Μαραθώνα εκλεγμένο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη στις 4 μ.μ., στον Αγιο Γεώργιο Γραμματικού.

Ο Χρήστος, παιδί εργατικής οικογένειας, βγήκε από μικρός στη βιοπάλη. Ως επαγγελματίας αυτοκινητιστής, μαζί με τη σύζυγό του, δούλευαν σκληρά για να σταθούν στα πόδια τους και να σπουδάσουν τα παιδιά τους.

Συμμετείχε ενεργά στο κίνημα, μέσα από τις επιτροπές αγώνα ενάντια στον ΧΥΤΑ. Πρωτοπόρος με τις επιτροπές αγώνα των ταξί και των αυτοαπασχολούμενων. Ηταν πάντα μπροστά για τα προβλήματα των αθλητών και των μαθητών. Για αυτήν τη συνολική του αγωνιστική στάση ήταν αγαπητός στη νεολαία της ευρύτερης περιοχής. Υποψήφιος σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Μαραθώνα.

Η Κομματική Οργάνωση Μαραθώνα του ΚΚΕ, οι σύντροφοι, συναγωνιστές και φίλοι, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγό του Μαρία, στις κόρες του Ηλέκτρα, Αντιγόνη και Νέμεσις, στους οικείους και τους συγγενείς του.

Δίνουμε την υπόσχεση ότι ο αγώνας για μια καλύτερη κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, θα συνεχιστεί ανυποχώρητα, ακριβώς όπως θα το ήθελε και ο ίδιος.

Καλό ταξίδι Χρήστο!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ