Τρίτη 21 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
SUPER LEAGUE 1
«Δάγκωσε» στο τέλος ο ΟΦΗ, εντυπωσιακοί ΠΑΣ και Βόλος

Η ανατροπή του ΟΦΗ απέναντι στην ΑΕΚ ξεχώρισε στη 2η αγωνιστική της Super League 1

Eurokinissi Sports

Η ανατροπή του ΟΦΗ απέναντι στην ΑΕΚ ξεχώρισε στη 2η αγωνιστική της Super League 1
Η ανατροπή του ΟΦΗ σε βάρος της ΑΕΚ (3-3 από 0-3) και οι νέες νίκες του Βόλου και του ΠΑΣ Γιάννινα, που τους έφεραν στην κορυφή της βαθμολογίας, ξεχώρισαν στη 2η αγωνιστική της Super League 1.

Στο Ηράκλειο ΟΦΗ και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι 3-3, στο πιο ενδιαφέρον και απρόβλεπτο σε διακύμανση παιχνίδι της αγωνιστικής. Η «Ενωση», αν και με 10 παίκτες από το 34' λόγω απευθείας κόκκινης στον Γκαρσία, κυριάρχησε για περίπου 80 λεπτά και προηγήθηκε 3-0 με τα γκολ των Αραούχο (14'), Τσούμπερ (34') και Ανσαριφάρντ (62'). Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα όμως οι γηπεδούχοι ενέτειναν την πίεσή τους και άφησαν την ΑΕΚ «στα κρύα του λουτρού», ισοφαρίζοντας μέσα σε λιγότερα από είκοσι λεπτά (Νέιρα 78', 84', Βούρος 95'). Στην «Ενωση» πάντως φωνάζουν για τις αποφάσεις του διαιτητή Β. Φωτιά αλλά και του υπεύθυνου VAR Εμ. Σκουλά, με την ΠΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία ζητάει την τιμωρία τους από την ΚΕΔ.

Δεύτερη ανέλπιστη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το μεγάλο «διπλό» στην Τούμπα, νικώντας 1-0 τον Παναθηναϊκό εντός έδρας, και «πάτησε» κορυφή. Σε ένα μέτριο ματς οι γηπεδούχοι επικράτησαν χάρη σε γκολ του Γκαρντάφσκι στο 5'. Τη χαρά της νίκης για τους Γιαννιώτες μετρίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Κόντε, που υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Το 2 στα 2 έκανε και ο Βόλος, που πήρε επιβλητική νίκη 3-1 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη και ισοβαθμεί με τον ΠΑΣ στην 1η θέση.

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, 2-1 στη Λαμία (Σισέ 12', Μπουχαλάκης 32' - Καραμάνος 72'), χωρίς να εντυπωσιάσει μεν αλλά παρουσιάζοντας σαφώς βελτιωμένη εικόνα επιθετικά σε σχέση με την πρεμιέρα απέναντι στον Ατρόμητο.

Πρώτη νίκη και για τον ΠΑΟΚ, που έφυγε με σημαντικό «διπλό» από την Τρίπολη, επικρατώντας 1-0 του Αστέρα (Βιεϊρίνια 27' πέναλτι). Εκπληξη από τον Ιωνικό, ο οποίος νίκησε 1-0 τον Αρη (Αοσμαν 86'). Σημαντική επιτυχία και για τον Παναιτωλικό, που νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο εκτός έδρας με ανατροπή (Στρούγγης 44' - Βέργος 72', Ζεστέν 90').

Η βαθμολογία: ΠΑΣ Γιάννινα 6, Βόλος 6, ΑΕΚ 4, Ολυμπιακός 4, Παναιτωλικός 4, Παναθηναϊκός 3, ΠΑΟΚ 3, Ιωνικός 3, ΟΦΗ 2, Ατρόμητος 1, Αστέρας Τρίπολης 1, Λαμία 0, Απόλλων Σμύρνης 0, Αρης -5.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ