Τρίτη 21 Σεπτέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
BASKET LEAGUE
Αλλαγές στις ποινές για τις ΚΑΕ

Η αντίστροφη μέτρηση για τη νέα σεζόν της Basket League ξεκίνησε από χτες, με τον ΕΣΑΚΕ να πραγματοποιεί την εκδήλωση παρουσίασης του πρωταθλήματος για την περίοδο 2021 - '22.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, κατά την τοποθέτηση ως καλεσμένος, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκης, προανήγγειλε κυβερνητική ρύθμιση για αλλαγή στις ισχύουσες ποινές για τις ΚΑΕ που έχουν πρόβλημα με το πιστοποιητικό συμμετοχής. Με τα νέα δεδομένα θα προβλέπεται αφαίρεση 3 έως 5 βαθμών (από 5 έως 10 που ισχύει σήμερα) για τη μη χορήγηση πιστοποιητικού ή αναστολή του και αφαίρεση 1 β. για εκπρόθεσμη κατάθεση των εγγράφων.

Φυσικά και η νέα κυβερνητική κίνηση αποτελεί μια επιπλέον βοήθεια στην προσπάθεια των επιχειρηματιών - ιδιοκτητών των ΚΑΕ να σώσουν το «προϊόν» από την περαιτέρω απαξίωση, αλλάζοντας κανονισμούς που οι ίδιοι έχουν επιβάλει στο παρελθόν. Είναι χαρακτηριστικό πως λίγες μέρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη της σεζόν (2 Οκτώβρη), αρκετές ΚΑΕ της κατηγορίας έχουν σημαντικά προβλήματα στο θέμα του πιστοποιητικού, με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην το χορηγεί στις ΚΑΕ Αρης και Απόλλωνα Πάτρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ