Σάββατο 9 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΥΓΕΙΑ
Παραβρέθηκαν

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ο Κ. Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Γ. Σταυρόπουλος, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Από το χώρο της Πρόνοιας παραβρέθηκαν: Γ. Μπίστας, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικής Αγωγής. Μ. Πολίτη, πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων «Μητέρα». Γ. Τίγκας, μέλος του ΔΣ Εργαζομένων ΚΑΑΠ Βούλας. Μ. Δατσέρης, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ΕΛΕΠΑΠ. Στ. Τσαρτσανίδης, πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αναπήρων Πολιτών. Δ. Δροσάτος, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ειδικού Σχολείου Ελευσίνας. Μ. Κυριακίδου, γραμματέας του Συλλόγου Μελαγχρωστικών. Σ. Δέδε, μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Τυφλών. Γ. Λεωτσάκος και Χρ. Γεωργακόπουλος, γραμματέας και μέλος, αντίστοιχα, του ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών. Β. Μήτσης μέλος του ΔΣ ΠΑΣΑΠ. Αν. Μακρή, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Γονέων και Κηδεμόνων Αναπήρων Παίδων και Νοητικά στερούντων. Κ. Μπαλάστα μέλος του ΔΣ του ΠΣΤ. Σπ. Καλόγηρος, μέλος του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών. Σ. Μιτζέλης, μέλος του ΔΣ Φάρου Τυφλών Ελλάδας. Γ. Μηλιώνης, μέλος του ΔΣ Γονέων και Κηδεμόνων Κωφών και Βαρηκόων Γυμνασίου - Λυκείου Αργυρούπολης. Γ. Σαρδέλης, μέλος του ΔΣ ΣΕΜΙΣΕΑ. Ι. Χασμάς, μέλος του ΔΣ του ΠΣΤ.

Από το χώρο της Υγείας παραβρέθηκαν: Λ. Μεθωνιού και Μ. Κεφαλληνού, αντιπρόεδρος και μέλος, αντίστοιχα, του ΔΣ της ΠΟΕΔΗΝ. Γ. Ιωάννου, μέλος ΔΣ της ΠΟΣΕ ΙΚΑ. Β. Τουμπέλης και Ελ. Πανούσου πρόεδρος και μέλος, αντίστοιχα, του ΔΣ της ΟΣΝΙΕ. Π. Μπότσης, μέλος ΔΣ Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο Φάρμακο. Μ. Αλειφεροπούλου, μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας. Ηλ. Σιώρας και Λ. Λαμπρόπουλος, πρόεδρος και μέλος του ΔΣ, αντίστοιχα, του Σωματείου Εργαζομένων «Ευαγγελισμού». Ν. Καββαδάς και Β. Σαρακατσάνη, πρόεδρος και αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στις Ιδιωτικές Κλινικές. Στρ. Κάτζιος, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων. Β. Γκλεζάκος και Μ. Ελαία, πρόεδρος και μέλος, αντίστοιχα, του ΔΣ του Σωματείου του «Ωνασείου». Γρ. Πετρόπουλος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών. Μ. Βαρδαβάκης, μέλος του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο Θριάσιο. Ελ. Τουλιάτου και Μ. Καραβέλη, πρόεδρος και ταμίας, αντίστοιχα, του ΔΣ του Συνδικάτου Αποκλειστικών Νοσοκόμων. Ντ. Λιάκου και Κ. Γεωργούτη, μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Τεχνολόγων στα δημόσια νοσοκομεία Αττικής.

Τέλος, παραβρέθηκαν η Αθ. Τζιόκα, γραμματέας της ΠΕΔΥΕ και ο Ηλ. Γεωργόπουλος, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων - Απογόνων της Εθνικής Αντίστασης και ΔΣΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ