Τρίτη 9 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΑΣ

Μια μαζική, μάχιμη και ουσιαστική συζήτηση, η οποία ανέδειξε το πλήθος των προβλημάτων στα σχολεία της Δυτικής Αθήνας - εικόνα και παράδειγμα των προβλημάτων των σχολείων όλης της χώρας - αλλά και το σχολείο που χρειαζόμαστε με βάση τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες, έγινε χτες στο Περιστέρι, σε σύσκεψη που οργάνωσε το ΚΚΕ με Σωματεία εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, καθώς και με Ενώσεις και Συλλόγους Γονέων του Δυτικού Τομέα. Στη σύσκεψη συμμετείχε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μέσα από τις παρεμβάσεις εκφράστηκαν η μεγάλη διάθεση των συμμετεχόντων για συμβολή στη συζήτηση και η εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ, που είναι πάντα μπροστά, παλεύει και διεκδικεί στο πλευρό γονιών, μαθητών, εκπαιδευτικών για τα οξυμένα προβλήματα της Παιδείας. Επιβεβαιώθηκε το πλήθος προβλημάτων στα σχολεία σήμερα, αναδεικνύοντάς τα ανάγλυφα και με συγκεκριμένα παραδείγματα, και κυρίως ήρθαν στο προσκήνιο οι σύγχρονες ανάγκες στη μόρφωση, το σχολείο που έχουμε σήμερα ανάγκη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι εκπαιδευτικών από τις Α' (Περιστέρι), Β' (Αιγάλεω) και Γ' (Ιλιον - Πετρούπολη) ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, τις ΣΕΠΕ Περιστερίου «Ελλη Αλεξίου», Αγίων Αναργύρων, Αιγάλεω και Αγ. Βαρβάρας - Κορυδαλλού και το ΕΕΕΕΚ Αιγάλεω. Επίσης, εκπρόσωποι των Ενώσεων Γονέων Περιστερίου, Χαϊδαρίου, Πετρούπολης και Αγ. Αναργύρων - Καματερού, καθώς και Συλλόγων Γονέων σχολείων από τους δήμους της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ