Παρασκευή 12 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διήμερο εκδηλώσεων για το περιβάλλον και την πράσινη ανάπτυξη

Διήμερο εκδηλώσεων για το περιβάλλον διοργανώνουν οι Τομεακές Οργανώσεις Ανατολικής Θεσσαλονίκης και Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής - Ερευνας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ στις 14 και 19 Νοέμβρη.

Την Κυριακή 14/11 προγραμματίζουν περιβαλλοντική δράση με θέμα «Γνωρίζουμε τον τόπο μας - Αντιστεκόμαστε στην υποβάθμιση του - Διεκδικούμε αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής μας», στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθούν πεζοπορία στις πλαγιές του Χορτιάτη και πικνίκ στη Λίμνη Τριαδίου. Η εκκίνηση θα γίνει στις 9 π.μ. από το Γήπεδο Τριαδίου.

Την Παρασκευή 19/11, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Πόσο πράσινο είναι το πράσινο New Deal; Αλήθειες και ψέματα για την πράσινη ανάπτυξη».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Παρεμβάσεις θα κάνουν οι:

-- Μιχάλης Μιχαήλ, απόστρατος ανθυποπυραγός, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για την πυρασφάλεια και τη δασοπροστασία στην Ανατολική Θεσσαλονίκη».

-- Φάνης Καρκατζούνης, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Θέρμης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», με θέμα «Αγώνας για ολοκληρωμένη αντιπλημμυρική προστασία. Το παράδειγμα του δήμου Θέρμης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ