Τετάρτη 17 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Οι θέσεις του ΚΚΕ για τον εμβολιασμό είναι ξεκάθαρες!

Ανακοίνωση με αφορμή την ανάρτηση προβοκατόρικων αφισών στην πόλη του Βόλου

Η ΤΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ καταγγέλλει την προβοκατόρικη ενέργεια που επιχειρήθηκε εναντίον του Κόμματος με την ανάρτηση αφισών στην πόλη του Βόλου με υπογραφή «Κόκκινο Μονοπάτι» και σήμα ένα σφυροδρέπανο, στις οποίες υπήρχε το σύνθημα «Υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους. Οχι στο φασισμό των ανεμβολίαστων».

Οπως σημειώνει η Τομεακή Επιτροπή του Κόμματος:

«Η συγκεκριμένη ομάδα γνωστών - αγνώστων στοιχείων που κρύβονται πίσω από την καλοτυπωμένη αφίσα τους, επιχειρεί με την ενέργειά της αυτή να συκοφαντήσει και να σπείρει σύγχυση για την ξεκάθαρα διατυπωμένη θέση του ΚΚΕ για την πανδημία, τις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες, τον ψευδεπίγραφο διαχωρισμό των εργαζομένων σε "εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους". Η θέση του ΚΚΕ είναι ξεκάθαρη για το εμβόλιο ως όπλο της επιστήμης, που όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιείται για να διαχωρίζει και να διχάζει τον λαό».

Η Τομεακή Επιτροπή του Κόμματος υπενθυμίζει στον λαό της περιοχής ότι ανάλογο φαινόμενο έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν με θέμα τότε τη συκοφάντηση της πάλης της εργατικής τάξης της πόλης με τους κομμουνιστές ενάντια στην καρκινογόνα καύση σκουπιδιών από τη βιομηχανία της ΑΓΕΤ.

Κλείνοντας καλεί τον λαό της περιοχής μας σε επαγρύπνηση, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «ο αληθινός μας αντίπαλος είναι αυτή η πολιτική και το σύστημα που υπηρετεί, οι κυβερνήσεις του, τα διεθνή στηρίγματά του. Γνωρίζουμε καλά ότι σήμερα υπάρχει προβληματισμός, ανησυχία σε μεγάλα τμήματα εργαζομένων, λαϊκών στρωμάτων. Ο αληθινός μας αντίπαλος το γνωρίζει επίσης. Γι' αυτό το επόμενο διάστημα θα πυκνώνει κάθε μέσο για να βρει αυτός ο προβληματισμός ανέξοδη κατεύθυνση. Η προβοκατόρικη αυτή ενέργεια είναι ένα τέτοιο μέσο.

Μαζικοποιούμε τις γραμμές των συνδικάτων μας, παλεύουμε όλοι οι εργαζόμενοι μαζί με τα φτωχά λαϊκά στρώματα για την προστασία της υγείας μας. Ασκούμε πίεση με τους αγώνες μας τόσο στην κυβέρνηση, όσο και σε όσους στηρίζουν την πλήρη απαξίωση του συστήματος Υγείας, όσους παίζουν τη ζωή μας κορόνα γράμματα στον τζόγο του ''νέου ΕΣΥ'', της πολιτικής κόστους - οφέλους, που είναι η αιτία για την ανεξέλεγκτη διασπορά της πανδημίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ