Τρίτη 23 Νοέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ

Διήμερη περιοδεία στην Κέρκυρα πραγματοποίησε το Σαββατοκύριακο ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας. Επικεφαλής πολυμελούς κλιμακίου του Κόμματος επισκέφτηκε τις φυλακές Κέρκυρας και περιηγήθηκε στα κελιά των πολιτικών κρατούμενων της μεταξικής δικτατορίας, του εμφυλίου και της χούντας, ενώ ξεναγήθηκε και στους χώρους του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας που λειτουργεί στις φυλακές.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας της επίσκεψης περιλάμβανε ακόμα σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο, όπου τα μέλη της διοίκησης και άλλοι συνδικαλιστές ενημέρωσαν τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του νησιού, ενώ αμέσως μετά επισκέφτηκε το χωριό Ποταμός, που επλήγη πρόσφατα από πλημμύρα, όπου μίλησε σε σύσκεψη κατοίκων και εκπροσώπων φορέων (αναλυτικό ρεπορτάζ από τις συναντήσεις με το Εργατικό Κέντρο και στο χωριό θα δημοσιεύσει ο «Ριζοσπάστης» στο αυριανό φύλλο).

Την Κυριακή ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μίλησε στη συγκλονιστική εκδήλωση τιμής και μνήμης της ΚΟ Κέρκυρας στο Λαζαρέτο, τόπο εκτελέσεων κομμουνιστών και αγωνιστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ