Σάββατο 11 Δεκέμβρη 2021 - Κυριακή 12 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΝΟΕΜΒΡΗ - ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2021
Στο 63,20% η κάλυψη του πανελλαδικού πλάνου

Ανεβάζουν στροφές οι Οργανώσεις δίνοντας τη μάχη με το κουπόνι

Στο 63,20% βρίσκεται η κάλυψη του συνολικού πλάνου για την Οικονομική Εξόρμηση, μετά το 6ο κατά σειρά «κλείσιμο» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 6 Δεκέμβρη.

Η ΚΟ Εξωτερικού προπορεύεται σταθερά με 101,37%. Στη δεύτερη θέση είναι η ΚΟ Δυτικής Ελλάδας με 76,63%, ενώ στην τρίτη βρίσκεται η ΚΟ Αιγαίου με 76,22%. Ακολουθούν κατά σειρά η ΚΟ Κρήτης με 68,66%, η ΚΟ Θεσσαλίας με 67%, η ΚΟ Αττικής με 60,79%, η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας με 58,50%, η ΚΟ Πελοποννήσου με 57,75%, η ΚΟ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας με 57,01%, η ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 55,47%, η ΚΟ Ηπείρου με 54,23% και η ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας με 47,65%.

Η ΚΝΕ κάλυψε το 60,47% του πλάνου της. Επίσης, η ΚΟ «Ριζοσπάστη» κάλυψε το 81,49% του πλάνου της και η ΚΟ «902» το 58,70%.

Την υπερκάλυψη βάζει στόχο, ανεβάζοντας κι άλλο τους ρυθμούς, η ΤΟ Δυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη με τις Τομεακές Οργανώσεις της Αττικής. Για αυτήν τη σημαντική προσπάθεια, ο Νίκος Καλούτσης, μέλος του Τομεακού Γραφείου, μας είπε μεταξύ άλλων:

«Μπαίνοντας στον δεύτερο μήνα της Οικονομικής Εξόρμησης, έχουμε φτάσει στο 68,03%, αλλά δεν επαναπαυόμαστε. Εχει γίνει σημαντική δουλειά και έχουμε θέσει από την αρχή ψηλά τον πήχη, με τη φιλοδοξία να ξεπεράσουμε το ποσό που συγκεντρώσαμε πέρσι, υπερκαλύπτοντας το πλάνο, για να φτάσουμε στο 120%.

Προσπαθούμε να καλλιεργούμε διαρκώς την άμιλλα μεταξύ των ΚΟΒ αλλά και των κομματικών μελών, που παρακινεί για την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων και για μεγαλύτερη προσφορά. Σημαντική συμβολή είναι οι εισφορές και τα "κόκκινα μεροκάματα" που συνεχίζουν να μαζεύονται.

Επιδιώκουμε να υπάρχει συγκεκριμένη εξατομικευμένη βοήθεια με σχέδιο, ώστε να μη μένει κανείς σύντροφος πίσω από τον στόχο του, να αναδεικνύονται δυνατότητες μαζί με την παρότρυνση των πρωτοπόρων για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια. Κρατάμε τη σημαντική προσπάθεια εργαζομένων να απευθυνθούν στους συναδέλφους τους στον χώρο δουλειάς. Πλάι σε όλα αυτά δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στον ξεχωριστό συμβολισμό που πάντα έχουν οι προσφορές στη μνήμη όλων εκείνων των συντρόφων αγωνιστών που δεν βρίσκονται ανάμεσά μας, αλλά ζουν στον νου και την καρδιά μας.

Είμαστε αισιόδοξοι, θα τα καταφέρουμε! Με το Κάλεσμα για αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ και το κουπόνι στο χέρι δίνουμε τη μάχη. Μπορεί να παίρνουμε σχετικά μικρότερα ποσά από τον καθένα, όμως μπορούμε να απευθυνθούμε θαρρετά σε πολύ περισσότερους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ