Σάββατο 11 Δεκέμβρη 2021 - Κυριακή 12 Δεκέμβρη 2021
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Με φιλόδοξους στόχους για να φτάσει παντού το Κάλεσμα συμπόρευσης με το Κόμμα

Την Τετάρτη 15/12, στις 7.30 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο «Τέντα» της Καλαμάτας, η εκδήλωση με ομιλητή τον Δημήτρη Κουτσούμπα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Από πρόσφατη παρέμβαση των κομμουνιστών στην Καλαμάτα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και την ακρίβεια
Από πρόσφατη παρέμβαση των κομμουνιστών στην Καλαμάτα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και την ακρίβεια
Κορύφωση μιας συνολικής δραστηριότητας που έχει ξεκινήσει από τα τέλη του καλοκαιριού, για μια πιο δυναμική συνέχεια, θέλει να αποτελέσει για την Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ η εκδήλωση παρουσίασης του Καλέσματος αγωνιστικής συμπόρευσης με το Κόμμα, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Δεκέμβρη στις 7.30 μ.μ. στην Καλαμάτα, στο κλειστό γήπεδο «Τέντα», με ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Οπως τονίζει ο Θοδωρής Μπολέτης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου και Γραμματέας της ΤΕ Μεσσηνίας: «Επικρατεί ενθουσιασμός. Κάνουμε στοχευμένη δουλειά. Χωρίς να αποκλείουμε κανέναν, θέλουμε ο κάθε ένας που θα συμμετάσχει στην εκδήλωσή μας να έχουμε συνομιλήσει μαζί του, να έχουμε έρθει σε επαφή και αυτή να τη διατηρήσουμε στη συνέχεια».

Για τον λόγο αυτό, ΚΟΒ και ΟΒ της ΚΝΕ πραγματοποιούν περιοδείες σε χώρους δουλειάς, γειτονιές της Καλαμάτας και των κωμοπόλεων της Μεσσηνίας, χωριά, σχολεία και Πανεπιστημιακά Τμήματα, χώρους όπου συχνάζει η νεολαία. Στόχος να φτάσει το Κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης με το Κόμμα σε καθέναν που προβληματίζεται για το αύριο, για το τι πρέπει να γίνει ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα, τι διέξοδος χρειάζεται, ανεξάρτητα από το τι πίστευε μέχρι σήμερα. Σε καθέναν επίσης που έχει συναντηθεί με το ΚΚΕ, με την Οργάνωση στον νομό, μέσα από μικρότερες ή μεγαλύτερες δράσεις.

«Είναι δουλειά που έχουμε ξεκινήσει με συσκέψεις των ΚΟΒ και ΟΒ, που μας έφερε σε επαφή με κόσμο ευρύτερα, με ένα σχεδιασμένο άνοιγμα που πραγματοποιούμε», τονίζει ο Θ. Μπολέτης και προσθέτει ότι με την πρωτοπόρα προσπάθεια μελών του Κόμματος, φίλων και οπαδών του, ήταν επιτυχημένες και μια σειρά αρχαιρεσίες σε συνδικάτα του νομού, με αύξηση της συμμετοχής των εργαζομένων στις διαδικασίες.

«Ηρθαμε σε επαφή τους τελευταίους μήνες με περισσότερους εργατοϋπαλλήλους, βγήκαμε μπροστά, ανοίξαμε ορισμένους δρόμους καλύτερης επικοινωνίας μας. Γι' αυτά όλα θέλουμε να ενισχύσουμε τους δεσμούς μας, και η εκδήλωση είναι ακόμα μια καλή αφορμή για τη συνέχεια», καταλήγει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ