Παρασκευή 1 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αύριο η εκδήλωση στην Αθήνα

Οι Οργανώσεις Α' Αθήνας και Πανεπιστημίων Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ καλούν αύριο Σάββατο 2 Απρίλη, στις 6 μ.μ., σε εκδήλωση για τα 70 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη και των συντρόφων του. Η εκδήλωση θα γίνει στο Πάρκο Γουδή (λεωφ. Μεσογείων, έναντι Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντινάν»). Θα μιλήσει ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Παράλληλα η Κομματική Οργάνωση Αττικής φιλοξενεί στην έδρα της (Αχαρνών 241) μια όμορφη και ενδιαφέρουσα έκθεση. Οποιος την επισκεφτεί θα έχει την ευκαιρία να αντικρίσει ψηφιακές ανατυπώσεις από το Ιστορικό Αρχείο του ΚΚΕ, που περιλαμβάνει υλικά σχετικά με τη ζωή και τη δράση του Νίκου Μπελογιάννη, όπως και να παρακολουθήσει βίντεο που προβάλλεται στον χώρο. Τέλος, υπάρχει δυνατότητα για τους επισκέπτες της έκθεσης να προμηθευτούν τις προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή» τόσο για τον Νίκο Μπελογιάννη όσο και για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Η έκθεση θα λειτουργεί και μέχρι τη Δευτέρα 4 Απρίλη.

  • Η Τομεακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένων στα 70 χρόνια από την εκτέλεση του Νίκου Μπελογιάννη. Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα Παρασκευή στις 17.00 στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ «Μικρόβιο - Γιώργος Βουβαλέας» (Αριστοδήμου 15 και Παπατσώνη, Καλαμάτα) πραγματοποιείται έκθεση για τη ζωή και τη δράση του Μπελογιάννη. Επίσης, αύριο Σάββατο στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί μουσικοαφηγηματική εκδήλωση και ομιλία στο προαύλιο του Αγίου Νικολάου. Θα μιλήσει ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ