Παρασκευή 1 Απρίλη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πλούσια δράση ενάντια στον πόλεμο και την ελληνική εμπλοκή

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Τριών Συμμάχων της Πάτρας, θα γίνει αντιπολεμική συναυλία από τις Οργανώσεις Αχαΐας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Παρίσης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει συναυλία με την σοπράνο Μαριάννα Μεσσαλά.

-- Στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου, θα γίνει συγκέντρωση με ομιλητή τον Χρήστο Δάβουλο, μέλος του ΤΓ της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., θα γίνει συγκέντρωση στην πλατεία Δημαρχείου της Ηγουμενίτσας, με ομιλητή τον Νεκτάριο Τριάντη, μέλος της ΚΕ και Γραμματέα της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ., σύσκεψη με εργαζόμενους του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης.

-- Σε σύσκεψη των ΚΟΒ Α' και Β' - Γ' Διαμερίσματος δήμου Θεσσαλονίκης, στις 6.30 μ.μ., στον 1ο όροφο του ΕΚ Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ και επικεφαλής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., σύσκεψη στον Αγιο Νικόλαο στην Καρδίτσα στο «ΠΛΙΘΙΝΟ - ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» (Αγίου Νικολάου 47) με ομιλητή τον Πάνο Τζόκα, μέλος του ΤΓ Καρδίτσας.

-- Στις 7.30 μ.μ., ομιλία στην αίθουσα του δήμου Σοφάδων με ομιλητή τον Ηλία Στουρνάρα, μέλος του ΤΓ Καρδίτσας.

Αύριο Σάββατο:

-- Στις 7 μ.μ., στο Αλιβέρι σύσκεψη - συζήτηση στην αίθουσα Εργατικού Κέντρου Αλιβερίου. Ομιλητής ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Εύβοιας.

-- Στις 7.30 μ.μ., στον κινηματογράφο στο Βαθύ της Ιθάκης, συγκέντρωση με ομιλήτρια την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου, συγκέντρωση με ομιλητή τον Θανάση Χαστά, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας.

-- Στις 11 π.μ., στη Θήβα, συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία. Ομιλητής ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας.

-- Στις 8 π.μ., σύσκεψη με γυναίκες στο «ΚΑΦΕ CUERVO» στον Παλαμά με ομιλήτρια την Χριστίνα Μπεκιάρη, Γραμματέα της ΤΕ Καρδίτσας και μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

-- Στις 7.30 μ.μ., σύσκεψη με ΕΒΕ στην Καρδίτσα στο καφέ «ΡΟΠΤΡΟ» (στην αγορά) στις 7.30 μ.μ. με ομιλητή τον Κωνσταντίνο Καραμαγκιόλα, μέλος του ΤΓ Καρδίτσας.

-- Στις 7.30 μ.μ., αντιπολεμική συναυλία στην πλατεία Ελευθερίας στις Σέρρες.

Κυριακή 3/4

-- Στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου στην Κεφαλονιά, συγκέντρωση με ομιλήτρια την Λουίζα Ράζου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ., σύσκεψη στο χωριό Στίβος στη Θεσσαλονίκη με ομιλητή τον Οδυσσέα Μαάιτα, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 11.30 π.μ., σύσκεψη στα γραφεία του ΚΚΕ στο Σιδηρόκαστρο Σερρών με ομιλήτρια την Αλεξία Μπούμπα, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. οι Οργανώσεις Πτολεμαΐδας της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη στα γραφεία των σωματείων ΣΕΕEΝ-ΣΕΥΠΕ, όπου θα μιλήσει ο Κώστας Αντάρας, Γραμματέας του ΣΠ Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ