Τετάρτη 27 Φλεβάρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΣΥΡΜΑΤΙΣΤΕΣ
Ρεσιτάλ νοθείας και αυθαιρεσίας

ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ απέκλεισαν τη ΔΑΣΑΕΝ

Ρεσιτάλ νοθείας και αυθαιρεσίας στην εκλογική διαδικασία της Ενωσης Ασυρματιστών (ΠΕΡΡΑΕΝ) δίνουν οι παρατάξεις ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ που πλειοψηφούν στη διοίκηση της Ενωσης. Οι παρατάξεις αυτές και για την ακρίβεια η «ομάδα» Καλεμάνη - Τραγέα, πρόεδρος και γραμματέας της ΠΕΡΡΑΕΝ αντίστοιχα, κουρελιάζοντας το καταστατικό της Ενωσης, απέκλεισαν πραξικοπηματικά από τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης τον αγωνιστικό συνδυασμό ΔΑΣΑΕΝ - Συνεργαζόμενοι - Ανεξάρτητοι, αφήνοντας άφωνη ακόμα και τη δικαστικό αντιπρόσωπο! Ενώ, όπως όλα δείχνουν, αλλοίωσαν και το μητρώο μελών!

Ειδικότερα, το περασμένο Σάββατο, οπότε και έγινε η ανακήρυξη των συνδυασμών, τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, άνθρωποι της ...«ομάδας», παρά τις διαμαρτυρίες της δικαστικού αντιπροσώπου, η οποία και μειοψήφησε, απέρριψαν με το «έτσι θέλω» 7 από τους 18 υποψηφίους της ΔΑΣΑΕΝ, οπότε οι 11 εναπομείναντες θεωρούνται πλέον ως «μεμονωμένοι υποψήφιοι»! Ετσι οι εκλογές, που έχουν μετατραπεί πλέον σε παρωδία, θα διεξαχθούν με μοναδικό συνδυασμό αυτόν που έχουν συγκροτήσει από κοινού οι ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ. Οσον αφορά τα μητρώα, είναι χαρακτηριστικό το στοιχείο ότι στις 21 Γενάρη στα πρακτικά της γενικής συνέλευσης της ΠΕΡΡΑΕΝ αναφέρονται 451 εγγεγραμμένα μέλη, ενώ η κατάσταση που παραδόθηκε περίπου 20 μέρες αργότερα, από τη διοίκηση στην Εφορευτική, αναφέρονται 510 εγγεγραμμένα μέλη! Αυτά έρχονται να προστεθούν στην αυθαίρετη και μαζική διαγραφή «ενοχλητικών» μελών, στην οποία έχει επιδοθεί η πλειοψηφία.

Η ΔΑΣΑΕΝ έχει ήδη καταθέσεις τις σχετικές ενστάσεις, ενώ σε χτεσινό δελτίο Τύπου της χαρακτηρίζει τους συνδικαλιστές αυτούς «στοιχεία που εξυπηρετούν τα εφοπλιστικά συμφέροντα και κινούνται στα πλαίσια της κυβερνητικής πολιτικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ