Τρίτη 17 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαζική η εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη

Σε μια μαζική εκδήλωση της ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ με τίτλο «Οι κίνδυνοι από τη μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε στρατιωτική - ενεργειακή πύλη», στην κατάμεστη αίθουσα «Σαμοθράκη» του Ξενοδοχείου «Εγνατία», μίλησε το βράδυ του Σαββάτου ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας που πραγματοποίησε σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Δεκάδες μέλη, φίλοι του Κόμματος, άνθρωποι που αγωνιούν για τη μετατροπή της πόλης τους σε αμερικάνικη βάση, με όλους τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται, έδωσαν το «παρών» για να παρακολουθήσουν την ομιλία του Δ. Κουτσούμπα, η οποία εστίασε ακριβώς στις εξελίξεις με επίκεντρο την Αλεξανδρούπολη, στην κλιμάκωση της εμπλοκής της χώρας σε ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, όπως και στο γεγονός ότι απ' αυτήν τίποτα θετικό δεν έχει υπάρξει για τους εργαζόμενους, τους αγρότες, τα φτωχά λαϊκά νοικοκυριά της περιοχής, απεναντίας έχει μεγαλώσει ο κίνδυνος να γίνει η περιοχή στόχος αντιποίνων.

  • Ολόκληρη η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και το ρεπορτάζ από την εκδήλωση της ΤΕ Εβρου του ΚΚΕ θα δημοσιευτούν στο αυριανό φύλλο του «Ριζοσπάστη».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ