Πέμπτη 16 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις του ΚΚΕ για περιβάλλον και Πολιτική Προστασία

-- Σήμερα Πέμπτη στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Πτολεμαΐδας (απέναντι από το υδραγωγείο), η Τομεακή Επιτροπή Ενεργειακού Κέντρου οργανώνει εκδήλωση που περιλαμβάνει ομιλία και συζήτηση με θέμα «Πράσινη μετάβαση - Ενεργειακός πόλεμος - Κλιματικός νόμος. Κερδισμένοι και χαμένοι». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Αύριο Παρασκευή στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Θρακομακεδόνων καλεί σε εκδήλωση στην πλατεία (θεατράκι) με θέμα «Ενας χρόνος από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Πάρνηθας. Διεκδικούμε μέτρα προστασίας του δάσους, της ζωής και της περιουσίας του λαού». Θα μιλήσει ο Αντώνης Ραλλάτος, υπεύθυνος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ και μέλος της ΚΕΟΕ.

-- Το Σάββατο 18 Ιούνη στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Ζωγράφου καλούν σε εκδήλωση στο Πάρκο Γουδή (προαύλιο παλαιού Δημοτικού Ωδείου) με θέμα «"Πράσινη ανάπτυξη": Μύθος και πραγματικότητα». θα μιλήσουν η Αφροδίτη Αυγερινού, περιφερειακή σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Ανδρέας Καραβίδας, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ζωγράφου.

-- Την Κυριακή 19 Ιούνη στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Ανω Κορυδαλλού καλεί σε συγκέντρωση - συζήτηση στην πλατεία 25ης Μαρτίου, στο Σχιστό, με θέμα «Δεν μπορούμε να ζούμε με τον φόβο και τον κίνδυνο. Μέτρα προστασίας τώρα, μπροστά στον κίνδυνο νέας πυρκαγιάς». Θα μιλήσει ο Παύλος Σιόντορος, μέλος του Τομεακού Γραφείου Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ