Σάββατο 18 Ιούνη 2022 - Κυριακή 19 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πλούσια δράση από τις ΚΟ στην Αττική

Την Κυριακή 19 Ιούνη

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ ΜΜΕ καλεί σε σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241). Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής.

Την Τετάρτη 22 Ιούνη

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Οικοδόμων Ηλιούπολης και Μπραχαμίου καλεί σε σύσκεψη με εργαζόμενους από κατασκευαστικές εταιρείες και εργοτάξια στο Αλσος Κιντή, στην Ηλιούπολη. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΤΟ Εκπαιδευτικών καλεί σε συγκέντρωση στο Μουσείο Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ, Αγίων Ασωμάτων 31 - Θησείο), με θέμα «Δυναμώνουμε τους αγώνες μας. Μαζί με το ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Ηρακλείου καλεί σε σύσκεψη στο καφενείο της Ανθής (Αυγής 46, Ηράκλειο). Θα μιλήσει ο Μάριος Ψυλλίδης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής της Βορειοδυτικής Αθήνας.

Την Πέμπτη 23 Ιούνη

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Κάτω Ιλίου καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Ζωοδόχου Πηγής στο Ιλιον, με θέμα «Ενεργειακή φτώχεια, ακρίβεια, πόλεμοι τον 21ο αιώνα! Γιατί; Τι φταίει; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;». Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ Καλογρέζας - Αλσούπολης καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Παναιτωλίου στην Αλσούπολη, με θέμα: «Συμπεράσματα από τις λαϊκές κινητοποιήσεις στην Αλσούπολη και την Καλογρέζα. Με το ΚΚΕ για τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας!». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ.

Την Παρασκευή 24 Ιούνη

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Εταιρειών της ΤΟ Χρηματοπιστωτικού καλεί σε εκδήλωση στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι (πεζόδρομος, Εθνικής Αντιστάσεως 33). Θα μιλήσει ο Γιώργος Κουφός, μέλος του ΤΓ της ΤΟ Χρηματοπιστωτικού.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Οικοδόμων Κέντρου Αθήνας καλεί σε σύσκεψη, στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος). Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Παρουσιάσεις της έκδοσης για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Εκδηλώσεις παρουσίασης της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «1922: Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, πραγματοποιούν οι εξής Οργανώσεις του Κόμματος:

Το Σάββατο 18 Ιούνη

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Βόρειου Τομέα στη Σκάλα Ωρωπού - ΦΕΡΙ ΜΠΟΤ. Την παρουσίαση θα κάνει ο Θανάσης Λεκάτης, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τρίτη 21 Ιούνη

-- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Καλλιθέας στο Σχολικό Συγκρότημα «Νίκος Μπελογιάννης» στην Καλλιθέα. Την παρουσίαση θα κάνει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 22 Ιούνη

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΟ Νοτιοδυτικών - Περιστερίου στο Αίθριο στο Χαϊδάρι. Την παρουσίαση θα κάνει η Βαγγελιώ Σεφέρη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΟ Ανατολικών στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής (πίσω από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης). Την παρουσίαση θα κάνει ο Αναστάσης Γκίκας, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ