Σάββατο 18 Ιούνη 2022 - Κυριακή 19 Ιούνη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ»
Στην 4η θέση της κυκλοφορίας πανελλαδικά για τον μήνα Μάη

Στην 4η θέση της κυκλοφορίας μεταξύ όλων των εφημερίδων του Σαββατοκύριακου και της Κυριακής βρέθηκε ο «Ριζοσπάστης του Σαββατοκύριακου» για τον μήνα Μάη. Η μέση κυκλοφορία της εφημερίδας μας έφτασε τα 22.768 φύλλα.

Ιδιαίτερα το Σαββατοκύριακο 28-29/5 η κυκλοφορία του «Ριζοσπάστη» έφτασε τα 29.724 φύλλα, καταλαμβάνοντας για εκείνο το διήμερο την 3η θέση σε πανελλαδικό επίπεδο. Η αύξηση της κυκλοφορίας του «Ριζοσπάστη» έρχεται σε μια περίοδο που οι υπόλοιπες εφημερίδες παρουσιάζουν μείωση της κυκλοφορίας τους.

Ιδιαίτερα σήμερα, που τα λαϊκά νοικοκυριά πλήττονται από την ακρίβεια στα βασικά αγαθά, τις τεράστιες αυξήσεις στα καύσιμα και τους υπέρογκους λογαριασμούς στην ηλεκτρική ενέργεια, η άνοδος αυτή της κυκλοφορίας αποκτά μεγαλύτερη σημασία. Χιλιάδες μέλη, οπαδοί και φίλοι του Κόμματος δίνουν καθημερινά τη μάχη για την οργάνωση του αγώνα, τη διεκδίκηση ουσιαστικών μέτρων ανακούφισης του λαού, την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, την άνοδο της στάθμης στις εργατικές - λαϊκές διεκδικήσεις. Αναπόσπαστο στοιχείο αυτής της δράσης είναι η εναντίωση στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και στην εμπλοκή της χώρας.

Σε όλα αυτά τα μέτωπα, η μελέτη και η διάδοση της εφημερίδας είναι αναντικατάστατο εφόδιο για τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, για κάθε άνθρωπο που αναζητεί πραγματικές απαντήσεις στα αδιέξοδα που αναπαράγει ο καπιταλισμός και προβληματίζεται, ακούει με ενδιαφέρον τι λέει το ΚΚΕ.

Η κατάκτηση της 4ης θέσης πανελλαδικά ανάμεσα σε όλες τις εφημερίδες δείχνει τις δυνατότητες που υπάρχουν για ακόμα μεγαλύτερη άνοδο της κυκλοφορίας του «Ριζοσπάστη», πρώτα απ' όλα με ευθύνη των Κομματικών Οργανώσεων και του κάθε μέλους ξεχωριστά, το «άπλωμα» της πανεξόρμησης σε νέους χώρους δουλειάς και μόρφωσης, σε περισσότερα σπίτια βιοπαλαιστών.

Είναι ταυτόχρονα αναγκαίο να ενταθεί η προσπάθεια για αύξηση της κυκλοφορίας και του καθημερινού φύλλου, μέσα από την αύξηση των συνδρομητών και των καθημερινών εξορμήσεων με την εφημερίδα στο χέρι, ως σημαντικό όπλο στη διαφώτιση και την οργάνωση της εργατικής τάξης και του λαού μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ