Σάββατο 3 Σεπτέμβρη 2022 - Κυριακή 4 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Οχι εισιτήριο στο στάδιο της Χωράφας

Συγκέντρωση στη Χωράφα πραγματοποιούν αθλητικοί σύλλογοι του Περιστερίου τη Δευτέρα 5 Σεπτέμβρη στις 6 μ.μ., ενάντια στην επιβολή κάρτας εισόδου και περιορισμού προσέλευσης αθλουμένων στο Λαϊκό Στάδιο, όπως έχει αποφασίσει η δημοτική αρχή. Να σημειωθεί ότι η απόφαση υλοποιείται από 1η Σεπτέμβρη, παρά τις λαϊκές αντιδράσεις. Την κινητοποίηση στηρίζει και καλεί σε μαζική συμμετοχή η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου.

Καλεί σε διεκδίκηση για «να παρθεί πίσω η απαράδεκτη κάρτα εισόδου, να ανοίξει για όλους ο στίβος στο γήπεδο του Ατρόμητου. Να αξιοποιηθεί ο χώρος του γηπέδου του Αγ. Ιερόθεου, που αντί να είναι ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, είναι ένα χωμάτινο γήπεδο με Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων σε απόσταση αναπνοής. Οι αθλητικοί χώροι να είναι ανοιχτοί για τον λαό, χωρίς κανένα κόστος, με επέκταση του ωραρίου λειτουργίας τα Σαββατοκύριακα, με μόνιμο προσωπικό φύλαξης, συντήρησης, καθαριότητας».

Σημειώνεται ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε ως Αναφορά προς την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού τη σχετική επιστολή διαμαρτυρίας των αθλητικών σωματείων του δήμου Περιστερίου «Θέρσιππος Περιστερίου» και «ΑΟ Αγιος Ιερόθεος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ