Τρίτη 13 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα αναπτύσσουν πολύμορφη δραστηριότητα. Ανάμεσα σε άλλα προγραμματίζονται οι εξής εκδηλώσεις:

Στην Αττική

Σήμερα Τρίτη

-- Στις 11 π.μ., στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21), ο Πέτρος Μαρκομιχάλης, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Μεταφορών, θα μιλήσει σε σύσκεψη ναυτεργατών.

Αύριο Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Χολαργού - Παπάγου καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στο θεατράκι του δημαρχείου Χολαργού. Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Χαλανδρίου καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στην πλατεία Χίου στο Χαλάνδρι. Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της ΚΕΟΕ και του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Αττικής.

-- Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Ιλίου καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Αγίου Φανουρίου. Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, μέλος της ΕΠ Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου καλεί σε εκδήλωση στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36 - πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ «Βικτώρια»). Θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Εκπαιδευτικών Αττικής.

Σε άλλες πόλεις

Σήμερα Τρίτη

-- Στις 7 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Νικολάου Αλικαρνασσού, η Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου πραγματοποιεί εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», επιμέλειας του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, με ομιλητή τον Μηνά Αντύπα, υποψήφιο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης και συνεργάτη του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Αύριο Τετάρτη

-- Στις 8.30 μ.μ. στην Ακαμάτρα (πλατεία) η ΚΟΒ Δάφνης Ικαρίας καλεί σε προβολή - παρουσίαση του ντοκιμαντέρ «ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ - Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά», παραγωγής της ΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ