Τρίτη 4 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Αύριο, Τετάρτη 5 Οκτώβρη

- Η Τομεακή Επιτροπή Λακωνίας του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση της έκδοσης «1922: Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Αθλητικού Οργανισμού Σπάρτης (πρώην ΤΕΔΚ, Δωριέων 11, Σπάρτη). Θα μιλήσει ο Τριαντάφυλλος Ζάβαλης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Λακωνίας του ΚΚΕ.

- Η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Πανδημία Covid-19: Ο καπιταλισμός στη δύση του - Επιστημονικές, ιδεολογικές και πολιτικές πλευρές της αντιπαράθεσης με ένα σύστημα που σκοτώνει», στις 7 μ.μ., στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Ρέτζιου, μέλος του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ.

Την Πέμπτη 6 Οκτώβρη

- Η Τομεακή Επιτροπή Καστοριάς του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Πανδημία Covid-19: Ο καπιταλισμός στη δύση του - Επιστημονικές, ιδεολογικές και πολιτικές πλευρές της αντιπαράθεσης με ένα σύστημα που σκοτώνει», στις 7 μ.μ., στο καφέ «Envy» στο Εμπορικό Κέντρο Καστοριάς. Θα μιλήσει η Αφροδίτη Ρέτζιου.

- Η Κομματική Οργάνωση Αρχαγγέλου Ρόδου καλεί σε ανοιχτή σύσκεψη στο καφενείο στη Λιβάδα, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσουν ο Τάκης Πότσος, στέλεχος του ΚΚΕ και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης», και η Μαρία Χατζηγιάννη, περιφερειακή σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Την Κυριακή 9 Οκτώβρη

- Η Τομεακή Επιτροπή Θεσπρωτίας του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 11.30 π.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στη Νέα Σελεύκεια, με ομιλητή τον Θανάση Λεκάτη, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 10 Οκτώβρη

- Η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ καλεί στην παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής» «Πανδημία Covid-19: Ο καπιταλισμός στη δύση του», στις 7 μ.μ., με ομιλήτρια την Ελένη Παπαγεωργίου, παθολόγο, συνεργάτρια του Τμήματος Υγείας - Πρόνοιας της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ