Τρίτη 1 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

-- Στις 10.30 π.μ., η Ιουλία Χρονοπούλου, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το 1ο ΕΠΑΛ Καισαριανής.

-- Στις 12 μ. η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

-- Στις 12 μ., η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «METRON SA», στις Αχαρνές.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Θοδωρής Σκολαρίκος, μέλος του ΓΠ της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το 3ο ΓΕΛ Πετρούπολης.

-- Στις 9.30 π.μ., η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, Γραμματέας της ΤΟ Εκπαιδευτικών της ΚΟ Αττικής, θα επισκεφτεί το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας.

-- Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιεί περιοδεία στις 6 π.μ. στο λιμάνι του Αστακού, στους εργαζόμενους των ιχθυοκαλλιεργειών της «Νηρέας», με επικεφαλής τον Δημήτρη Κομπλίτση, μέλος της ΤΕ.

-- Στις 3.30 μ.μ. ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ και της ΕΠ Αττικής, θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ΣΟΛ.

-- Σύσκεψη με ΕΒΕ στη Νάουσα, στις 6 μ.μ., με ομιλήτρια την Μαριάννα Παπαδοπούλου, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Νοσοκομείων Λάρισας οργανώνει βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης «Πανδημία COVID-19: Ο Καπιταλισμός στη Δύση του», στις 6.30 μ.μ. στο Εμπορικό Επιμελητήριο. Θα μιλήσει ο Θανάσης Αθανασιάδης, συντονιστής διευθυντής του Τμήματος Παθολογίας - Ογκολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Αύριο, Τετάρτη

-- Οι ΚΟ του ΚΚΕ στον δήμο Βέροιας πραγματοποιούν πολιτική εκδήλωση - παρουσίαση του Καλέσματος της ΚΕ, στις 6 μ.μ. στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, με ομιλήτρια την Θεανώ Καπέτη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ. ο Βάλσαμος Συρίγος, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της «Pharmaten» στην Παλλήνη για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιεί περιοδεία στις 7 π.μ. στα γκαράζ του δήμου Μεσολογγίου, με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζαπαντιώτη, μέλος της ΤΕ.

-- Στις 11 π.μ. η Διαμάντω Μανωλάκου θα επισκεφτεί το 1ο ΕΠΑΛ Κορυδαλλού.

-- Η ΤΕ Πιερίας πραγματοποιεί σύσκεψη - συζήτηση για το Κάλεσμα της ΚΕ, στις 7 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης «Εκάβη», με ομιλητή τον Θανάση Χριστίδη, μέλος της ΚΕ.

-- Σύσκεψη της ΚΟΒ Μενεμένης, στις 6 μ.μ., στα κομματικά της γραφεία, με ομιλήτρια την Ελένη Τσιτσιρούδη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Δυτικής Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

-- Σύσκεψη της ΚΟΒ Αγίου Παύλου, στις 6.30 μ.μ., στα κομματικά της γραφεία, με ομιλητή τον Σταύρο Τριλυράκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Δυτικής Θεσσαλνίκης του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Μετάλλου Μαγνησίας οργανώνει σύσκεψη στις 7 μ.μ. στα γραφεία του Σωματείου Τροφίμων με ομιλητή τον Παναγιώτη Τσιτσιρίκη, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ