Παρασκευή 17 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
13ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΝΕ
Παραγουανή Κομμουνιστική Νεολαία

Τις τελευταίες δεκαετίες, τα αστικά κράτη έχουν αποδείξει την ικανότητά τους να διατηρούν την ισχύουσα τάξη πραγμάτων ενσωματώνοντας «προοδευτικά» στοιχεία στην πολιτική τους. Ωστόσο, ακόμα και με «προοδευτικές» κυβερνήσεις, η αστυνομία δεν έχει μειώσει την καταστολή, οι οικονομικές πολιτικές λιτότητας συνεχίζουν να ξεζουμίζουν την εργατική τάξη, η Υγεία, η Εκπαίδευση και τα μέσα μαζικής μεταφοράς συνεχίζουν να βρίσκονται σε επισφαλή κατάσταση και το κόστος διαβίωσης συνολικά δεν σταματά να αυξάνεται.

Η παρακμάζουσα αυτοκρατορία των ΗΠΑ, στην προσπάθειά της να διατηρήσει την παγκόσμια ηγεμονία της, έχει ξεδιπλώσει έναν μηχανισμό προπαγάνδας, λογοκρισίας και χειραγώγησης στα ΜΜΕ. Εχει χρηματοδοτήσει πραξικοπήματα, εισβολές, αποκλεισμούς, ενώ, σήμερα, η απειλή ενός πυρηνικού πολέμου έχει επανέλθει πιο ισχυρή από ποτέ.

Αναγνωρίζουμε τον καθοδηγητικό ρόλο της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας και του Κόμματός της στην ανάπτυξη της επαναστατικής πάλης σε διεθνές επίπεδο, κάτι που μας εμπνέει και θαυμάζουμε βαθύτατα (...)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ