Παρασκευή 17 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΚΚΕ
Εκδηλώσεις, συσκέψεις και παρουσιάσεις υποψηφίων

Σήμερα, Παρασκευή

- Η ΤΕ Ηρακλείου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα «Ανδρόγεω», με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας.

- Η ΤΕ Σερρών στις 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Elpida Resort» (Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τον νομό.

- Η ΚΟΒ Σαντορίνης στις 6 μ.μ. στον κινηματογράφο «Villagio» με ομιλητή τον Θοδωρή Λιάππη, στέλεχος του Κόμματος. Θα γίνει παρουσίαση του υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ στη Σαντορίνη.

- Η ΚΟΒ Αγ. Κηρύκου Ικαρίας στις 7 μ.μ. στον Ξυλοσύρτη (αίθουσα συλλόγου). Θα μιλήσουν οι: Λεωνίδας Βαρδαρός, σκηνοθέτης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον νομό Σάμου, και Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο, Σάββατο

- Η ΤΕ Χανίων με θέμα: «Βάσεις, ΝΑΤΟ, ΕΕ και εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, μόνο προστασία δεν παρέχουν στον λαό», στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων και ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

- Η ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης στις 7.30 μ.μ. στην κάτω αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου στο Αργοστόλι. Θα μιλήσει ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α., υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Γόννων Λάρισας στις 6.30 μ.μ. στο δημαρχείο Γόννων, με ομιλήτρια την Μαρία Κωστή, υποψήφια βουλευτή νομού Λάρισας.

- Η ΚΟ Ημαθίας καλεί σε συγκέντρωση - παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην Ημαθία. Θα γίνει στο «Cafe Belunga» στη Βέροια, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΤΕ Αρτας στις 11.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αρτας με ομιλητή τον Ρίζο Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας. Θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων του νομού.

- Η ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας στις 7 μ.μ. στον Χριστό Ραχών (αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου). Θα μιλήσουν οι: Λεωνίδας Βαρδαρός και Βαγγέλης Μαρούπας.

- Οι ΚΟ Ελασσόνας διοργανώνουν εκδήλωση στο Ζάννειο Μορφωτικό Κέντρο στο Λιβάδι για τα 80 χρόνια από τη μάχη του Λιβαδίου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αβρανάς, Γραμματέας της ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής.

- Η ΚΟΒ Αταλάντης στις 6.30 μ.μ. στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης. Θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας, και ο Θωμάς Καρατράντος, μέλος της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Λοκρών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ