Τετάρτη 27 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις στη μνήμη του

Σειρά εκδηλώσεων, σε ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής στον Νίκο Μπελογιάννη, θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα σε πολλές πόλεις στην Ελλάδα

Στην Κοκκινιά

Η Αχτιδική Επιτροπή Κοκκινιάς-Κορυδαλλού του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 50 χρόνια από τη δολοφονία του Νίκου Μπελογιάννη, το Σάββατο 30 του Μάρτη. Θα μιλήσει ο Θόδωρος Τζιαντζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, στις 5 μ.μ. θα γίνει κατάθεση στεφανιών στο Γ΄ Νεκροταφείο και στις 7 μ.μ. θα ξεκινήσει η εκδήλωση που θα «φιλοξενηθεί» στην Ενωση Σμυρναίων, 28ης Οκτωβρίου και Θεσσαλίας, στη Νίκαια.

Στην Αμαλιάδα

Η Επιτροπή Περιοχής Βορειοδυτικής Πελοποννήσου-Ζακύνθου-Κεφαλονιάς καλεί σε πολιτική συγκέντρωση την Κυριακή 31 του Μάρτη στις 7 μ.μ. στην Αμαλιάδα (κεντρική πλατεία), όπου θα μιλήσει ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σε Κόρινθο - Αχαΐα

- Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ καλεί σήμερα, Τετάρτη 27 του Μάρτη, στις 7 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «ΛΑΪΣ» στην Κόρινθο. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Λουίζα Ράζου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ η ιστορική αναδρομή θα γίνει από τον ιστορικό Βασίλη Λάζαρη.

- Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ καλεί το Σάββατο 30 του Μάρτη στην Πάτρα, στο «Europa Center» στις 7.30 μ.μ. με ομιλητή το Μήτσο Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΝΕ Ζακύνθου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στη Ζάκυνθο, την Κυριακή 7 του Απρίλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ