Τετάρτη 15 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συγκεντρώσεις σε δήμους και γειτονιές

Με σύνθημα «`Η τα κέρδη τους ή οι ζωές μας. Μόνο ο λαός σώζει τον λαό. Ολοι στον αγώνα, με ΚΚΕ δυνατό!», οι συγκεντρώσεις των επόμενων ημερών είναι οι εξής:

Την Παρασκευή 17 Μάρτη

-- Στις 6 μ.μ., η ΚΟ Μαρκόπουλου στην αίθουσα Πολυχώρου στο Πόρτο Ράφτη. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

Το Σάββατο 18 Μάρτη

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Βύρωνα στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (πρώην Ταπητουργείου). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθήνας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν: Αντώνης Δαβανέλος, συνταξιούχος Ολυμπιακής Αεροπορίας και υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα και Σπύρος Τζόκας, πανεπιστημιακός και υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Σαρωνικού στην αίθουσα Δημοτικών Συμβουλίων στο δημαρχείου Σαρωνικού. Θα μιλήσει ο Βάλσαμος Συρίγος, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Πεύκης - Λυκόβρυσης στην πλατεία Σοφούλη. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Νέας Μάκρης στο «Λιμανάκι» Νέας Μάκρης. Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Κορωπίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ρεμπάπης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ