Τετάρτη 15 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 6.30 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΠΕΔ (πρώην ΤΕΔΚ) Μ. Αλεξάνδρου 34, με θέμα «Τα κέρδη τους - οι νεκροί μας, Υγεία κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα». Θα μιλήσουν ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου, καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, και ο Εκτορας Γάζος, μαιευτήρας γυναικολόγος, υποψήφιος βουλευτής Καρδίτσας του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Δικαιοσύνης Αττικής καλεί σε σύσκεψη στο cafe του βιβλιοπωλείου «Σύγχρονη Εποχή» (Μαυροκορδάτου 1-3). Θα μιλήσει η Χριστίνα Σκαλούμπακα, υποψήφια βουλευτής στην Α' Εκλογική Περιφέρεια, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΕ Πρέβεζας διοργανώνει σύσκεψη γυναικών στο παραδοσιακό καφενείο «Απέριττον», με ομιλήτρια την Ζήνα Μαλεζά, Γραμματέα της Οργάνωσης και υποψήφια βουλευτή. Παρέμβαση θα πραγματοποιήσει η Μαρία Τζίμα, μέλος της ΤΕ Πρέβεζας και υποψήφια βουλευτής.

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΤΕ Αρτας διοργανώνει σύσκεψη αυτοαπασχολούμενων και επαγγελματιών στο ξενοδοχείο «Κρόνος», με ομιλητή τον Θανάση Τζίμα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης καλούν σε εκδήλωση με θέμα την ισοτιμία και τη χειραφέτηση των γυναικών, στο δημαρχείο Αμπελοκήπων - Μενεμένης. Θα μιλήσουν η Εύα Νικολαΐδου, δημοσιογράφος και συγγραφέας, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Θεσσαλονίκης, και η Νικολέτα Θεογνώστου, νομικός και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α' Θεσσαλονίκης.

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟ Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου καλεί στον Πλακιά Ρεθύμνου, στο cafe «Νούφαρο», όπου θα μιλήσει η Κατερίνα Χαλκιαδάκη, στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ