Τετάρτη 5 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
Κινητοποίηση για τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων

Με κεντρικό αίτημα να μπει τέλος στην ομηρία των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών και να προχωρήσει άμεσα η μονιμοποίησή όσων έχουν συμπληρώσει τη διετία, μία σειρά εκπαιδευτικά σωματεία της Αττικής προχωρούν αύριο Πέμπτη 6 Απρίλη σε συγκέντρωση στο υπουργείο Παιδείας.

«Αυτό που συνέβαινε αυτονόητα τις προηγούμενες δεκαετίες με τη μονιμοποίηση των νεοδιόριστων μετά τη διετία με την άμεση υπογραφή των διαπιστωτικών πράξεων πρέπει να έχει γίνει εδώ και μήνες. Αυτό διεκδικούμε να γίνει εδώ και τώρα!

Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει την ευθύνη, πριν κλείσει η Βουλή για τις εκλογές, να κάνει πράξη το δίκαιο αίτημα των εκπαιδευτικών και των σωματείων τους. Να μονιμοποιήσει άμεσα όλους τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς. Ταυτόχρονα απαιτούμε να καταργηθεί και όλο το νομοθετικό πλαίσιο που δημιούργησε η ίδια, συνεχίζοντας τον νόμο του ΣΥΡΙΖΑ που συνέδεσε τη μονιμοποίηση μετά τη δίχρονη δοκιμή των νεοδιόριστων με τις διαδικασίες της αντιεκπαιδευτικής αξιολόγησης», σημειώνεται στο κάλεσμα εκπαιδευτικών σωματείων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ