Τετάρτη 3 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
Συλλαλητήρια αλληλεγγύης

Σε Λευκάδα, Μυτιλήνη, Ηράκλειο, Πάτρα και Κέρκυρα

  • Συλλαλητήριο αλληλεγγύης στο λαό της Παλαιστίνης διοργανώνει την Πέμπτη 4 Απρίλη, στις 8 το απόγευμα, στη Λευκάδα, η Επιτροπή Ειρήνης και Αλληλεγγύης Λευκάδας. Η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Αγίου Μηνά.
  • Από τη Μυτιλήνη, το Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο καλεί το λαό του νησιού να ανταποκριθεί στο συλλαλητήριο συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό την Πέμπτη 4 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην Πλατεία Σαπφούς.
  • Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ καλεί τον ηρακλειώτικο λαό στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν μαζικοί φορείς της πόλης την Πέμπτη 4 Απρίλη και ώρα 7 μ.μ., στην Πλατεία Λιονταριών.
  • Η Αντιπολεμική Επιτροπή Αχαΐας καλεί σε συλλαλητήριο αλληλεγγύης προς το δοκιμαζόμενο παλαιστινιακό λαού, την Πέμπτη 4 Απρίλη, στις 8 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας.
  • Η Αντιπολεμική Επιτροπή Κέρκυρας καλεί το λαό του νησιού να εκφράσει την αλληλεγγύη του στο λαό της Παλαιστίνης, συμμετέχοντας στην προσυγκέντρωση την Παρασκευή 5 Απρίλη, στην Πλατεία Σαρόκου και ώρα 7.30 μ.μ., με κατάληξη την Ιόνιο Ακαδημία, όπου θα γίνει εκδήλωση με ομιλητές τον Ισμάτ Σάμπρι, πρόξενο της Παλαιστινιακής Αρχής, και τον Χάρη Παπαμάργαρη, πρόεδρο της ΕΕΔΔΑ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ