Τετάρτη 3 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σε Δυτική Ελλάδα - Ηπειρο

Γιάννενα, 10 και μισή το πρωί, έξω από το παλιό Εργατικό Κέντρο. Καλούν το Σωματείο Οικοδόμων, ο Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων, το Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων, το Σωματείο Χειριστών. Διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών Ιωαννίνων.

Αγρίνιο, 10 το πρωί, έξω από το Εργατικό Κέντρο. Καλεί το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου. Συμμετέχει το ΤΕΕ ΟΑΕΔ Αγρινίου.

Αρτα, 9 και μισή το πρωί, έξω από το Εργατικό Κέντρο. Καλούν το Σωματείο Οικοδόμων, το Σωματείο Λογιστών, το Σωματείο Φαρμακοϋπαλλήλων, το Σωματείο του Δήμου Αρτας, το Σωματείο Συνταξιούχων του ΙΚΑ. Συμμετέχουν το Α' και Β' ΤΕΕ Αρτας. Διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών Αρτας.

Πρέβεζα, 10 το πρωί, στο Φόρο. Καλούν τα Σωματεία Οικοδόμων, Μονίμων Υπαλλήλων του Δήμου, Εκτάκτων Υπαλλήλων του Δήμου, Συνταξιούχων του ΙΚΑ. Διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών Πρέβεζας.

Κέρκυρα, 10 το πρωί, έξω από το Εργατικό Κέντρο. Καλούν τα Σωματεία Οικοδόμων, Λογιστών, Υπαλλήλων του Δήμου, Φαρμακοϋπαλλήλων. Συμμετέχουν το Β' ΤΕΕ και ο φοιτητικός σύλλογος του τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας. Διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών Κέρκυρας.

Λευκάδα, 10 το πρωί, πλατεία Αγίου Μηνά. Καλεί το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ