Τετάρτη 3 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Σε Στερεά - Εύβοια

Φωκίδα, στο Εργατικό Κέντρο Αμφισσας, στις 10 το πρωί, που οργανώνει το Εργατικό Κέντρο. Συμμετέχουν: Ενωση Εργαζομένων «ΑΜΕ Δελφοί - Δίστομο», Σωματείο Χειριστών, Εργοταξιακό ΑΕ Αργυρομεταλλευμάτων και Βαρυτίνης. Ακόμα, τα Σωματεία Οικοδόμων Αμφισσας, Οικοδόμων Ιτέας - Κίρρας, Πρακτικών Μηχανικών, Εργαζομένων στο ΚΤΕΛ, Εργαζομένων στο Δήμο Αμφισσας (με 48ωρη στις 3 και 4 Απρίλη), Μηχανοτεχνιτών, Εργαζομένων στις Ιχθυοκαλλιέργειες, Εργαζομένων στην ΕΑΣ Φωκίδας. Ενώ η ΓΣ της ΕΛΜΕ Φωκίδας εξουσιοδότησε τον πρόεδρο της Ενωσης να προτείνει στη συνέλευση των προέδρων αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την Κοινωνική Ασφάλιση.

Εύβοια, Εργατικό Κέντρο, στις 10 το πρωί, που οργανώνει η Επιτροπή Αγώνα για την Κοινωνική Ασφάλιση. Συμμετέχουν: Η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Εύβοιας, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Χαλκίδας (με 48ωρη απεργία), η Ενωση Τεχνιτών Οικοδόμων Χαλκίδας, που έχει συγκέντρωση στις 9.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο. Το σωματείο «ΚΕΛΑΪΔΙΤΗ» συμμετέχει με 4ωρη στάση εργασίας.

Αλιβέρι, στο Εργατικό Κέντρο, στις 9 το πρωί, που διοργανώνουν το Σωματείο Οικοδόμων Νότιας Εύβοιας και εργαζομένων στη ΒΙΟΜΕΚ.

Λαμία, στην πλατεία Πάρκου, στις 7 το απόγευμα, που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών. Συμμετέχουν: Οι Οικοδόμοι Καμένων Βούρλων.

Λιβαδειά, στο Εργατικό Κέντρο, στις 10.30 το πρωί, που πραγματοποιεί το Σωματείο Οικοδόμων. Το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λιβαδειάς συμμετέχει με 48ωρη απεργία στις 3 και 4 Απρίλη.

Θήβα, στην κεντρική πλατεία της και ώρα 10.30 μ.μ., που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων και Συνδικαλιστών Νομού Βοιωτίας. Συμμετέχει το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Θήβας με 48ωρη απεργία στις 3 και 4 Απρίλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ