Τετάρτη 3 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Στη Θεσσαλία

Λάρισα: στις 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης καλεί το Εργατικό Κέντρο.

Συμμετέχουν: Το Συνδικάτο Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος, το Συνδικάτο Οικοδόμων, το Σωματείο Ζαχαροπλαστών, το Σωματείο Τυπογράφων, η Ενωση Λογιστών, ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων - Εμποροϋπαλλήλων, το Σωματείο Επαγγελματιών Οδηγών, ο Σύλλογος Εργαζομένων στον ΟΣΕ «Λαρισαϊκός», η Ενωση Εργατοτεχνιτών Μετάλλου, το Σωματείο Καθαριστριών.

Καρδίτσα: Συγκέντρωση στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο. Τη διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας. Αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία πήραν: Το Συνδικάτο Οικοδόμων Καρδίτσας, τα Σωματεία Οικοδόμων Μητρόπολης, Παλαμά και Σοφάδων, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο Σύνδεσμος Συνεταιριστικών Υπαλλήλων, ο Σύλλογος Εργαζομένων «Ιπποτούρ», ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων, ο Σύλλογος Εργαζομένων στα ΕΛΤΑ, ο Σύλλογος Εργαζομένων στον ΟΣΕ, οι Σύλλογοι Τεχνικών και Διοικητικών Υπαλλήλων του ΟΤΕ και της ΔΕΗ.

Βόλος: Σε συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στην πλατεία Ελευθερίας καλεί η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Σωματείων και Συνδικαλιστών Νομού Μαγνησίας. Αποφάσεις συμμετοχής στην απεργία πήραν: Το Συνδικάτο Οικοδόμων, ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ.

Τρίκαλα: Σε συγκέντρωση στις 9.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο καλούν το Συνδικάτο Οικοδόμων, ο Σύλλογος Φαρμακοϋπαλλήλων, ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ του νομού, που πήραν απόφαση συμμετοχής στην απεργία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ