Τρίτη 25 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Δραστηριότητα των Κομματικών Οργανώσεων

Σήμερα Τρίτη

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Περάματος και η ΚΟ Εργαζομένων Δήμου Περάματος καλούν σε σύσκεψη στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Περάματος. Θα μιλήσουν ο Μάκης Τσελέντης, υποψήφιος βουλευτής στη Β' Πειραιά, και ο Βασίλης Βατίστας, δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Περάματος.

-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη των κλαδικών Οργανώσεων Λάρισας, στο «μπαράκι του μύλου». Θα μιλήσει ο Γιώργος Στεφανάκης, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας.

Αύριο Τετάρτη

-- Στις 10.30 π.μ., η ΤΟ ΕΒΕ, με συνταξιούχους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματοβιοτέχνες στην Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας (Κλεισθένους 15). Θα μιλήσει Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια στην Α' Αθήνας.

-- Στις 5 μ.μ., οι ΚΟ υπουργείου Οικονομικών στα γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής. Θα μιλήσει η Βέτα Πανουτσάκου, υποψήφια βουλευτής στην Α' Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Επισκευαστών Αυτοκινήτου στα γραφεία της Ενωσης Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αθηνών και Περιχώρων (Σωκράτους 23). Θα μιλήσουν ο Νίκος Αμπατιέλος, υποψήφιος βουλευτής στην Α' Πειραιά.

- Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟ Κατασκευών της ΤΟ ΕΒΕ στη Λέσχη του ΣΕΗΛΕ (πλατεία Ελευθερίας 2). Θα μιλήσουν ο Γιάννης Αναγνώστου, υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Κέντρου Μπραχαμίου, στην πλατεία Αγ. Βασίλη στον Αγ. Βασίλη. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στον Νότιο Τομέα.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Πετρούπολης καλούν σε σύσκεψη με ΕΒΕ, στο μεζεδοπωλείο «Σχοινοβάτης» (Αγίου Δημητρίου 22). Θα μιλήσει ο Βασίλης Μαμάης, μέλος του Τμήματος ΕΒΕ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΤΕ Καστοριάς - Βοΐου για τις εξελίξεις στον κλάδο της γούνας στις 7 μ.μ. στην Αίθουσα Ενυδρείου Καστοριάς, με ομιλητή τον Γιώργο Τίγκα, υποψήφιο βουλευτή Καστοριάς.

-- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Νοτίων Συνοικιών και ΟΤΑ Ηρακλείου διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Νερό κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα. Τώρα ισχυρό ΚΚΕ για δυνατούς αγώνες! Με οδηγό τις σύγχρονες ανάγκες», στην πλατεία Φορτέτσας, με ομιλητή τον Δημήτρη Δουλουφάκη, υποψήφιο βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τον Μανώλη Συντυχάκη, βουλευτή Ηρακλείου και εκ νέου υποψήφιο και από την Θάλεια Πετράκη, υποψήφια βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Χανίων, στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών στο Μάλεμε. Θα μιλήσουν ο Αλέκος Μαρινάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στα Χανιά και ο Δημήτρης Ανθούσης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στα Χανιά και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Πλατανιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ