Τρίτη 25 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ψήφος στο ΚΚΕ δεν θα μεταλλαχθεί την επόμενη μέρα

Στο ποντιακό πανηγύρι του Θωμά στα Σούρμενα, στο Ελληνικό, περιόδευσε την Κυριακή 23 Απρίλη αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Χρήστο Κατσώτη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος.

Η αντιπροσωπεία συνάντησε και συνομίλησε με κόσμο που παρευρέθηκε στην περιοχή, με Συλλόγους Ποντίων που έπαιρναν μέρος στην προχθεσινή εκδήλωση, όπως η Ενωση Ποντίων Σουρμένων, η Ενωση Ποντίων Καλαμαριάς και η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης, καθώς επίσης με την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης.

Τον Χρ. Κατσώτη συνόδευε πολυμελές κλιμάκιο του ΚΚΕ αποτελούμενο από την Μάγδα Χαλτσοτάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αττικής, την Ρούλα Ελευθεριάδου, πρόεδρο του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Ποντίων Αθήνας (ΚΟΠΑ) και υποψήφια βουλευτή Νότιου Τομέα Αθηνών, τον Γιώργο Ιωαννίδη, δημοτικό σύμβουλο Ελληνικού - Αργυρούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», υποψήφιο δήμαρχο και υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος, τον Δημήτρη Ακτύπη, υποψήφιο βουλευτή Νότιου Τομέα Αθηνών, τον Δημήτρη Μερκούρη - Μουρατχανίδη, δημοτικό σύμβουλο Ελληνικού - Αργυρούπολης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και τον Αλέξη Στεφανίδη, δημοτικό σύμβουλο Γλυφάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση και υποψήφιο δήμαρχο.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας η αντιπροσωπεία του Κόμματος ανέδειξε ότι το δίλημμα για τον λαό δεν είναι αυτό που πλασάρεται από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, με τη συνδρομή και των άλλων κομμάτων, δηλαδή ποια κυβέρνηση από τα κόμματα αυτά που κυβέρνησαν και κυβερνούν τη χώρα, μονοκομματική ή πολυκομματική, θα συνεχίσει την ίδια αντιλαϊκή πολιτική. Το πραγματικό δίλημμα είναι αν θα είναι δυνατός ο λαός για να χαλάσει τα σχέδια αυτά, με δυνατό ΚΚΕ, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για απόσπαση κατακτήσεων και να ενισχυθεί το ρεύμα της ανατροπής για μια άλλη εξουσία. Ανέδειξε επίσης ότι η ψήφος στο ΚΚΕ παραμένει ΚΚΕ, δεν θα μεταλλαχθεί σε στήριξη ή ανοχή σε όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει από τις εκλογές. Γιατί το ΚΚΕ δεν είναι κάποιο κόμμα που εμφανίζεται, βοηθάει το πέρασμα της αντιλαϊκής πολιτικής και ύστερα αποσύρεται, όπως τα λεγόμενα μικρά κόμματα που αποδείχθηκαν συνένοχοι της αντιλαϊκής πολιτικής. Μπροστά στη δεδομένα αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει, τη διαφορά υπέρ του λαού μπορεί να την κάνει μόνο ένα πιο δυνατό ΚΚΕ. Περισσότεροι βουλευτές του Κόμματος σημαίνει περισσότερη δύναμη για να ακούγονται η φωνή και τα προβλήματα του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ