Παρασκευή 2 Ιούνη 2023 - Κυριακή 4 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Το μόνο τείχος στην αντιλαϊκή πολιτική

Γιώργος Αντωνόπουλος, πρόεδρος της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ενωσης Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού

Οι ναυτεργάτες εργάζονται στη μεγαλύτερη επιχειρηματική δραστηριότητα της χώρας μας, η οποία στηρίζεται διαχρονικά απ' όλες τις κυβερνήσεις με όλους τους τρόπους.

Ετσι οποιαδήποτε φωνή από την πλευρά των ναυτεργατών που απαιτεί τα αυτονόητα, πνίγεται μέσα στη «σημαντικότητα» του εφοπλισμού, που όλως τυχαίως είναι και ιδιοκτήτης των τηλεοπτικών καναλιών και του Τύπου.

Η επικινδυνότητα του επαγγέλματος, οι επαγγελματικές ασθένειες, η απλήρωτη εργασία, η έλλειψη της καθημερινότητας και των οικείων μας είναι αποκυήματα της φαντασίας μας, δεν υπάρχουν γι' αυτούς.

Συνάδελφοι, ας τραβήξουμε την κουρτίνα των ψευτοδιλημμάτων.

Ας πούμε όχι στον «ποδοσφαιρικό» χαρακτήρα των εκλογών.

Ας δούμε στο χτες όλους τους αγώνες που μας κράτησαν στα πλοία.

Ας δούμε σήμερα τις θέσεις του ΚΚΕ και τη στάση του στα κοινωνικά προβλήματα και πώς επαγρυπνεί στα ύπουλα νομοσχέδια που προσπαθούν να περάσουν. Αποτελεί τη μόνη εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση.

Ας δούμε το αύριο που ετοιμάζει το ΝΑΤΟ και η ΕΕ για τους λαούς. Δεν είναι αυτό που ονειρευόμαστε εμείς για τα παιδιά μας, κι οι απλοί άνθρωποι το κατανοούν και επιλέγουν με σοβαρότητα ΚΚΕ, το μοναδικό τείχος στην αντιλαϊκή πολιτική. Η ψήφος μας είναι δικαίωμα, όχι υποχρέωση, ας το ασκήσουμε υπεύθυνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ