Παρασκευή 2 Ιούνη 2023 - Κυριακή 4 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Πιο ισχυρό ΚΚΕ σημαίνει δύναμη για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ και όλου του νομού

«Οι εργαζόμενοι και ο λαός της Φθιώτιδας στις εκλογές της 21ης Μάη έκαναν ένα μεγάλο κι αποφασιστικό βήμα, ενισχύοντας σημαντικά το ΚΚΕ, δίνοντας δύναμη στη δύναμή τους», σημειώνει η Ανδριάνα Μπαφούτσου, Γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας και υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ. Μας θυμίζει πως «η σημαντική άνοδος σε ψήφους και ποσοστό έδωσε τη δυνατότητα εκλογής βουλευτή, θέση την οποία κατέλαβε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Φθιώτιδας».

Για την εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ και στον νομό, υπογραμμίζει πως «είναι αποτέλεσμα της ανόδου του κύρους του Κόμματος στην εργατική τάξη και τον λαό της περιοχής, κύρος που κατακτήθηκε μέσα από την πρωτοπόρα δράση των στελεχών, μελών και οπαδών του ΚΚΕ στην πάλη για κάθε λαϊκό πρόβλημα στους αγώνες που δόθηκαν».

Ωστόσο, ξεκαθαρίζει ότι το βήμα αυτό δεν θα πρέπει να μείνει «μισό», αλλά με την ίδια μαχητικότητα τις επόμενες μέρες «θα πρέπει να εντείνουμε τη δράση μας, να βάλουμε περισσότερες δυνάμεις στη μάχη και να απευθυνθούμε ακόμη πιο πλατιά στους εργαζόμενους και τον λαό της περιοχής, ώστε στις νέες εκλογές της 25ης Ιούνη να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το ΚΚΕ και να διατηρηθεί η βουλευτική έδρα στη Φθιώτιδα».

Η Ανδρ. Μπαφούτσου εξηγεί τι σημαίνει δυνατό ΚΚΕ και κομμουνιστής βουλευτής στη Φθιώτιδα: «Σημαίνει δύναμη για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ και τον αγώνα τους, σημαίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη για όλους τους εργαζόμενους της περιοχής, τους μικρομεσαίους αγρότες και αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία και τους συνταξιούχους.

Με δυνατό ΚΚΕ θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο η διεκδίκηση για ενίσχυση του Νοσοκομείου Λαμίας και των Κέντρων Υγείας, θα ακουστεί ακόμη πιο δυνατά η φωνή των πλημμυροπαθών και των κατοίκων στην κοιλάδα του Σπερχειού, θα δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Οίτη, στα Βαρδούσια, στη Μαλεσίνα και αλλού, αλλά και ο αγώνας ενάντια στην ενεργειακή φτώχεια που βιώνει ο λαός της περιοχής. Γιατί μόνο το ΚΚΕ μπορεί να σταθεί απέναντι στην πολιτική της επόμενης κυβέρνησης που θα είναι από χέρι αντιλαϊκή. Γιατί μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, με ΚΚΕ ακόμα πιο δυνατό».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Την Κυριακή η εκδήλωση στην Καλύβα του Στεφανή (2024-06-01 00:00:00.0)
Το ΚΚΕ να πάει πολύ πιο ψηλά, για να υπάρξει ισχυρή λαϊκή - μαχητική αντιπολίτευση (2023-06-26 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2023-06-23 00:00:00.0)
Και στη Φθιώτιδα να υπάρχει βουλευτής του ΚΚΕ για να είναι πιο δυνατός ο λαός (2023-04-25 00:00:00.0)
Με την παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην τελική ευθεία της εκλογικής μάχης (2023-02-24 00:00:00.0)
ΑΤΙΤΛΟ (2023-02-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ