Παρασκευή 2 Ιούνη 2023 - Κυριακή 4 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΧΑΝΙΑ
Ο λαός των Χανίων μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα

«Μπροστά στις νέες κάλπες της 25ης του Ιούνη, μπαίνουμε αποφασιστικά στη μάχη για ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ», αναφέρει ο Αλέκος Μαρινάκης, εκλεγμένος βουλευτής Χανίων και εκ νέου υποψήφιος του Κόμματος.

Οπως τονίζει, «ο λαός μας έχει ανάγκη από μια γνήσια λαϊκή στρατηγική αντιπολίτευση που θα θέτει στο στόχαστρο τον πραγματικό αντίπαλο, το σάπιο σύστημά τους, και θα καταθέσει όλες της τις δυνάμεις ώστε η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση να νιώθει καυτή την ανάσα των λαϊκών διεκδικήσεων μέσα στη Βουλή αλλά κυρίως έξω από αυτήν, σε κάθε εστία αντίστασης, σε κάθε μεγάλο και μικρό ζήτημα, όπου θα γίνεται πράξη και θα ζωντανεύει το σύνθημα "μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό". Αυτήν την αντιπολίτευση, που αμφισβητεί και συγκρούεται αταλάντευτα με τους νόμους του κέρδους και της εκμετάλλευσης, το αντιλαϊκό κουστούμι της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, μόνο το ΚΚΕ μπορεί να την ασκήσει, και στα λόγια και στην πράξη».

«Ο λαός των Χανίων έχει πείρα», συνεχίζει ο Αλ. Μαρινάκης. «Το προηγούμενο διάστημα συμπορεύτηκε με τους κομμουνιστές σε κρίσιμες μάχες σε χώρους δουλειάς, στις λαϊκές γειτονιές, για την προστασία από φυσικές καταστροφές, την πάλη για την απεμπλοκή από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, τον αγώνα για να φύγουν οι φονιάδες των λαών από τα Χανιά.

Μεγάλο κομμάτι του χανιώτικου λαού κυριολεκτικά ανάσανε με το αποτέλεσμα του ΚΚΕ, ένιωσε δική του κατάκτηση την εκλογή κομμουνιστή βουλευτή και στον τόπο μας. Αξιοποιώντας όλη αυτήν την πείρα που έχει συγκεντρωθεί, ο λαός των Χανίων μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα και στις 25 Ιουνίου να δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ