Παρασκευή 2 Ιούνη 2023 - Κυριακή 4 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Μήνυμα ενίσχυσης και στις 25 Ιούνη

Δρ. Ζωή Γεωργιάδου, τακτική καθηγήτρια του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού, με γνωστικό αντικείμενο Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων

Εχοντας υπηρετήσει τα ιδανικά της αριστεράς από τα εφηβικά μου χρόνια και από διάφορες θέσεις, συμπορεύομαι με το ΚΚΕ στις επικείμενες νέες εθνικές εκλογές.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ δίνει τη δυνατότητα να υπερασπιστούμε δυναμικά τη δημόσια δωρεάν Εκπαίδευση και την Ερευνα που υπηρετώ, οι οποίες δέχονται βάναυσες επιθέσεις, αναδιαρθρώνονται, υποχρηματοδοτούνται, υποστελεχώνονται και μετατρέπονται σε εμπόρευμα.

Μόνο η Εκπαίδευση με ίσες ευκαιρίες πρόσβασης για όλους μπορεί να δημιουργήσει ευοίωνες προϋποθέσεις για τη ζωή των νέων ανθρώπων και να καλλιεργήσει σε αυτούς κριτικές δυνατότητες για την αντιμετώπιση των συνθηκών εργασίας και διαβίωσης. Και μόνο η ελεύθερη ακαδημαϊκή έρευνα που δεν θα είναι έρμαιο αγοραίων συμφερόντων θα μπορεί να οδηγήσει στην ικανοποίηση κοινωνικών αναγκών και στη βελτίωση της ζωής μας.

Για τον λόγο αυτό στέλνω μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες της 25ης Ιούνη, ώστε να εκφραστούν δυνάμεις που με συνέπεια και αγώνες υπερασπίστηκαν έμπρακτα τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και του λαού γενικότερα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ