Παρασκευή 2 Ιούνη 2023 - Κυριακή 4 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Πολιτική δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Παρασκευή 2 Ιούνη

- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη στην Πλατεία Τερψιθέας στην Ανω Πόλη, με ομιλητή τον Θανάση Σγούρο, Γραμματέα της ΤΟ Δήμου Θεσσαλονίκης.

- Στις 8 μ.μ., στους Κήπους του δήμου Κύμης - Αλιβερίου, στην ταβέρνα «Οι κήποι των Κήπων». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας.

- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟΒ Κατασκευών και Μηχανικών Λάρισας, στο Εργατικό Κέντρο, με ομιλητή τον Αλέξη Ζορμπά, Γραμματέα της ΤΕ Λάρισας.

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας στους Αμπελόκηπους (καφενείο «Σταυροδρόμι»). Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος.

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Δάφνης, στο εκλογικό περίπτερο στο μετρό. Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Μπουγάς, υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα.

- Στις 8.30 μ.μ., η ΚΟΒ Ζαχάρως, στην κεντρική πλατεία (καφέ «Πλάτανος»), θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

- Στις 9 μ.μ., η ΚΟΒ Ερυμάνθου διοργανώνει εκδήλωση - γλέντι στο «Αγρός και Σπίτι» στη Δαφνούλα. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας.

Σάββατο 3 Ιούνη

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Λαυρεωτικής, στα γραφεία του ΚΚΕ στην Κερατέα στην κεντρική πλατεία. Θα μιλήσουν ο Μάης Μέντης, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, και ο Γιάννης Ανανιάδης, υποψήφιος δήμαρχος Λαυρεωτικής.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Κοζάνης, στην πλατεία Αιανής. Θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια βουλευτής Κοζάνης.

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Γόννων Λάρισας στο Δημοτικό Σχολείο, με ομιλήτρια την Μαρία Κωστή, υποψήφια βουλευτή στον νομό.

- Στις 8 μ.μ., στο Μαρμάρι, στο cafe-bar «Βινύλιο». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παρασκευάς, μέλος της ΕΠ Ανατ. Στερεάς και Εύβοιας και υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου.

- Στις 9 μ.μ., η ΚΟ Ελατίων Ζακύνθου οργανώνει γλέντι και σύσκεψη στη Βολίμα.

Κυριακή 4 Ιούνη

- Στις 11 π.μ., οι ΚΟ Βύρωνα, στο «Billies Ballroom Cafe» (Χρυσοστόμου Σμύρνης 165). Θα μιλήσει η Μαρία Θεοφίλη, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

- Στις 12 μ., η ΚΟ Γούμερου Ηλείας οργανώνει σύσκεψη και γλέντι στην Αγία Αννα.

- Στη 1 μ.μ., η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Αττικής, στον έντεχνο καφενέ «Η φαμελιά» (Εθν. Αντιστάσεως 87, Περιστέρι). Θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα.

- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Εμπορίου - Υπηρεσιών Αττικής στο «Μπουλούκι» (Κάρπου 36 και Λ. Βουλιαγμένης, πλησίον μετρό «Αγιος Ιωάννης»). Θα μιλήσει η Ντίνα Γκογκάκη, υποψήφια βουλευτής στην Α' Αθήνας.

Τρίτη 6 Ιούνη

- Στις 12 μ., η Εφη Χαλιού, υποψήφια βουλευτής στον Νότιο Τομέα, θα μιλήσει σε σύσκεψη εργαζομένων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑΔΑ 2).

- Στις 7.30 μ.μ., οι κλαδικές ΚΟΒ Λάρισας, στο «Θέατρο τεχνών», με ομιλητή τον Κύριλλο Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Ζωγράφου, στον πεζόδρομο Γ. Παπανδρέου (είσοδος εμβολιαστικού Κέντρου Υγείας Ζωγράφου - πρώην ΙΚΑ). Θα μιλήσουν η Σεμίνα Διγενή, βουλευτής και εκ νέου υποψήφια στον Νότιο Τομέα Αθήνας, και ο Ανδρέας Καραβίδας, υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα, υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου.

Τετάρτη 7 Ιούνη

Σύσκεψη με καλλιτέχνες και ανθρώπους του πολιτισμού θα πραγματοποιήσει η ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 7 Ιουνίου στις 7.30 μ.μ., στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου της Πάτρας. Θα μιλήσει ο Διονύσης Τσακνής, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ