Παρασκευή 2 Ιούνη 2023 - Κυριακή 4 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Με αποφασιστικότητα για ΚΚΕ ακόμα πιο ψηλά!

«Η σημαντική άνοδος του ΚΚΕ στη Μεσσηνία και η εκλογή βουλευτή, είναι μήνυμα ελπίδας για κάθε λαϊκό άνθρωπο στον νομό», αναφέρει ο Θοδωρής Μπολέτης, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Μεσσηνίας του Κόμματος, σχετικά με το βήμα που έγινε και στον νομό στις 21 Μάη, όπου εκλέχτηκε βουλευτής ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ.

Και προσθέτει: «Είναι αποτέλεσμα της σταθερότητας του Κόμματος στην υπεράσπιση των εργατικών - λαϊκών συμφερόντων. Σε δύσκολες συνθήκες, σε όλους τους καιρούς, ήταν μπροστά σε κάθε λαϊκό πρόβλημα σε όλο τον νομό».

Τονίζει δε ότι η επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή στις 25 Ιούνη θα αποτελέσει δύναμη που θα κατατεθεί στον αγώνα και στην πάλη, στην ανάδειξη των λαϊκών προβλημάτων, στον αγώνα για λύσεις που θα ανακουφίζουν τα λαϊκά στρώματα, υπογραμμίζοντας ότι τέτοια ήταν η δράση του Κόμματος όλο το προηγούμενο διάστημα.

«Οταν οι βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων πανηγύριζαν για την τουριστική ανάπτυξη και τους τζίρους στη Μεσσηνία, το ΚΚΕ αναδείκνυε τα προβλήματα των εργαζομένων και των μικρών επιχειρήσεων στον κλάδο του Τουρισμού. Οταν πανηγύριζαν για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, το ΚΚΕ ήταν στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών και αναδείκνυε τα δίκαια αιτήματά τους για το κόστος παραγωγής και για την επιβίωσή τους».

Μπροστά και στις νέες κάλπες, μας υπογραμμίζει ότι η Οργάνωση δίνει τη μάχη για την επανεκλογή βουλευτή με συσκέψεις, περιοδείες, συγκεντρώσεις, πολύμορφο πρόγραμμα που συνεχώς εμπλουτίζεται.

«Τα μηνύματα που φτάνουν δείχνουν ότι μπορεί να γίνει ξανά ό,τι και στις 25 Ιούνη, με περισσότερες ψήφους στο ΚΚΕ και ανεβασμένα ποσοστά, αφού λαϊκός κόσμος δηλώνει ότι θα στηρίξει το Κόμμα, ακόμη κι αν δεν το έκανε με την ψήφο του στις προηγούμενες κάλπες.

Ο στόχος για επανεκλογή βουλευτή του ΚΚΕ στη Μεσσηνία πρέπει να γίνει υπόθεση ευρύτερων λαϊκών δυνάμεων. Να δυναμώσει η φωνή του λαού του νομού, όχι των επιχειρηματικών ομίλων. Κάθε προοδευτικός άνθρωπος έχει στο χέρι του τη δύναμη να γράψει Ιστορία και να επανεκλέξει κομμουνιστή βουλευτή», καταλήγει ο Θ. Μπολέτης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ