Παρασκευή 2 Ιούνη 2023 - Κυριακή 4 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Δίνουμε τη μάχη για ακόμα περισσότερους κομμουνιστές βουλευτές στο πλάι του λαού

Με την άνοδο του ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μαΐου εκφράστηκε ένα θετικό βήμα, με πρώτο άμεσο αποτύπωμα την εκλογή 26 κομμουνιστών βουλευτών, από 15 που είχε πριν. Πρόκειται για 26 δοκιμασμένους αγωνιστές, ανάμεσα στους πολλούς που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό του λαού σε κάθε μάχη που έδωσε τα προηγούμενα χρόνια.

Στις νέες εκλογές της 25ης Ιούνη το ΚΚΕ πρέπει να βγει ακόμα πιο δυνατό! Αυτός είναι άλλωστε ο όρος και η προϋπόθεση για να διατηρήσει τους 26 βουλευτές και να εκλέξει κι άλλους, αφού το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής «κλέβει» μέχρι και 50 έδρες για να τις δώσει στο πρώτο κόμμα. Αλλά και εκεί που το ΚΚΕ είχε και δεν εξέλεξε βουλευτή το στοίχημα είναι να το κάνει τώρα, βάζοντας ακόμα πιο ψηλά τον πήχη για την ενίσχυση του Κόμματος.

Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οπαδοί και φίλοι δίνουν με νέα ορμή τη μάχη της ψήφου σε όλη την επικράτεια. Ο «Ριζοσπάστης» περιηγείται σε εκλογικές περιφέρειες όπου το ΚΚΕ εξέλεξε βουλευτή, για πρώτη φορά μετά από χρόνια, και συνομιλεί με στελέχη του Κόμματος και υποψήφιους βουλευτές για την κορύφωση της εκλογικής δουλειάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ