Τετάρτη 7 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Συνάντηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ με τον πρέσβη του Βιετνάμ

RIZOSPASTIS

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε στην έδρα της ΚΕ με τον πρέσβη της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ, Λι Χονγκ Τρουόνγκ, και αντιπροσωπεία της πρεσβείας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Ο πρέσβης επέδωσε στον Δ. Κουτσούμπα συγχαρητήρια επιστολή της ΚΕ του ΚΚ Βιετνάμ για το θετικό εκλογικό αποτέλεσμα του ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μάη και ευχές για πιο δυνατό ΚΚΕ στην εκλογική μάχη στις 25 Ιούνη.

Στην επιστολή του Λι Χοάι Τρουνγκ, υπεύθυνου του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του ΚΚ Βιετνάμ, υπογραμμίζεται η μεγάλη αύξηση του αριθμού των βουλευτών του ΚΚΕ και επισημαίνεται ότι αυτό το επίτευγμα αντικατοπτρίζει τη μεγάλη εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού προς τις κομμουνιστικές δυνάμεις.

«Σε αυτό το περιβάλλον των ευμετάβλητων πολιτικών εξελίξεων, η επιτυχία του ΚΚΕ φέρνει ελπίδα για περαιτέρω ενίσχυση των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων», τονίζεται στην επιστολή, ενώ προστίθεται ότι «μπροστά στις επικείμενες εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 25 Ιούνη 2023, το ΚΚ Βιετνάμ πιστεύει πως το ΚΚΕ θα διευρύνει αυτήν την επιτυχία και θα ενισχύσει παραπέρα τη θέση του στην πολιτική και κοινωνική ζωή της Ελλάδας. Θέλουμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη και τη στήριξή μας προς το ΚΚΕ σε αυτήν τη νέα προσπάθεια και ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία».

Από την πλευρά του ο Δ. Κουτσούμπας ενημέρωσε τον πρέσβη του Βιετνάμ για τους στόχους και τη δουλειά του Κόμματος μπροστά στην εκλογική αναμέτρηση του Ιούνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ