Τετάρτη 7 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Τετάρτη

- Στις 12 μ., η Βέτα Πανουτσάκου, υποψήφια βουλευτής στην Α' Εκλογική Περιφέρεια Αθήνας, θα μιλήσει σε σύσκεψη εργαζομένων στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Ηλιούπολης, στην πλατεία Καποδίστρια (Αγία Μαύρα). Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Τηλεπικοινωνιών οργανώνει σύσκεψη στην ταβέρνα «Ηλίας 1958» (Μπούσγου 2, πλησίον στάσης μετρό «Βικτώρια») στο Πεδίον του Αρεως, με ομιλητή τον Κώστα Μπέτσικο, μέλος της ΤΕ Τηλεπικοινωνιών.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Τηλεπικοινωνιών οργανώνει σύσκεψη στην πιτσαρία «Γαλήνη», πλησίον της στάσης μετρό «Σεπόλια», με ομιλητή τον Αλέκο Περράκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα Αθήνας.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟ Ωρωπού στην ταβέρνα «Παπαρούνα» στη Σκάλα Ωρωπού. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Χριστοφόρου, υποψήφιος βουλευτής στην Ανατολική Αττική.

- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη στο καφέ «Κανέλλα» στα Πεύκα με τον Θανάση Κοκονά, υποψήφιο βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης.

- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Χερσονήσου - Μινώα, στο Θραψανό με ομιλητές τον Μανώλη Συντυχάκη και την Μαρία Κυπραίου, υποψήφιους βουλευτές Ηρακλείου.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Νεάπολης, στο παρκάκι επί των οδών Αγγέλου Σικελιανού & Κωστή Παλαμά. Θα μιλήσει η Στέλα Παπαοικονόμου, υποψήφια βουλευτής στη Β΄ Πειραιά.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αγ. Τριάδας Νίκαιας, στην πλατεία Αρεως. Θα μιλήσει ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Πειραιά.

- Στις 7.30 μ.μ., στην 4η πάροδο της Π. Ράλλη, στη Νίκαια, στο προσφυγικό οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ των οδών Ιωνίας και Καισαρείας, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος βουλευτή στη Β΄ Πειραιά.

- Στις 7.30 μ.μ., σύσκεψη γυναικών στο εκλογικό περίπτερο Ευόσμου, με την Νικολέτα Θεογνώστου, υποψήφια βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης.

- Στις 7.30 μ.μ., ο Μάκης Αραβανής, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θα μιλήσει σε σύσκεψη με υγειονομικούς, στο καφέ «CORNER», στο Αγρίνιο.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΤΕ Αχαΐας οργανώνει σύσκεψη με καλλιτέχνες και ανθρώπους του Πολιτισμού, στην Πάτρα (αίθριο παλιού δημοτικού νοσοκομείου). Θα μιλήσει ο Διονύσης Τσακνής, συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Χολαργού - Παπάγου οργανώνει συζήτηση στο μαγαζί «Πλάτανος» στην πλατεία Δημοκρατίας (Βουτσινά 64). Θα μιλήσει ο Μάκης Μακρής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα παρευρεθεί και θα παρέμβει ο Αντώνης Ρεκλείτης, υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Αγίας Παρασκευής στο καφέ «Silly Wizards» (Πελοποννήσου 79). Θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Βύρωνα, στο «Jenny's cafe - restaurant» (Λ. Καρέας 100). Θα μιλήσει ο Γιάννης Αναγνώστου, υποψήφιος βουλευτής στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ 4ου Διαμερίσματος Λάρισας, στην ταβέρνα «Ντερής», με ομιλήτρια την Κική Καρυώτη, υποψήφια βουλευτή στον νομό Λάρισας.

- Στις 8 μ.μ., ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στις Καμάρες.

- Στις 8 μ.μ., ο Δημήτρης Μαρμούτας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στα Ζαρουχλέικα Πάτρας.

- Στις 8.30 μ.μ., ο Φώτης Αραβαντινός, μέλος του ΤΓ Αχαΐας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στην Ανω Πόλη Πάτρας. Θα χαιρετίσει ο Χρήστος Πατούχας, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας.

- Στις 8.30 μ.μ., ο Δημήτρης Αγγελόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Σαραβάλι Πάτρας.

- Στις 9 μ.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, θα μιλήσει σε σύσκεψη στην καφετέρια «Caramela» στον Μύτικα.

Αύριο, Πέμπτη

- Στις 7 μ.μ., οι ΚΟ Καισαριανής, στο Πάρκο Αλεξάνδρου. Θα μιλήσουν η Κανέλλα Γεωργοπούλου και ο Σπύρος Τζόκας, υποψήφιοι βουλευτές στον Νότιο Τομέα Αθήνας.

- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Κυμίνων με την Λίνα Χατζηκυριάκου, υποψήφια βουλευτή Β' Θεσσαλονίκης.

- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Νίκαιας Λάρισας, στο καφέ «Ηδιστον», με ομιλητή τον Θανάση Αθανασιάδη, υποψήφιο βουλευτή στον νομό Λάρισας.

- Στις 8 μ.μ., η ΚΟ Χολαργού - Παπάγου στο καφενείο «Μουριές» (Αναστάσεως 111, πλησίον Κηποθέατρου Παπάγου). Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα παρευρεθεί και θα παρέμβει ο Γιάννης Αγγέλου, συνταγματάρχης Μηχανικού ε.α. και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με το ΚΚΕ.

- Στις 8 μ.μ., ο Γιάννης Μποδιώτης, υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Μαυρίκι.

- Στις 8 μ.μ., ο Αποστόλης Αγγελής, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας, θα μιλήσει σε σύσκεψη στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας (Αγίου Ιωάννη Πράτσικα). Θα χαιρετίσει ο Δημήτρης Μαρμούτας.

- Στις 9 μ.μ.,ο Γιώργος Δημητρουλής, στέλεχος του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στις Φυτείες (καφενείο «Πλάτανος»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ