Σάββατο 8 Ιούλη 2023 - Κυριακή 9 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΔΗΜΟΥ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Σε κλίμα ενθουσιασμού η πρώτη συγκέντρωση

Κεντρικοί ομιλητές ο Γ. Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης, και ο Ηλ. Σταμέλος, υποψήφιος δήμαρχος

Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιούλη η πρώτη συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καισαριανής ενόψει της μάχης των δημοτικών εκλογών, έξω από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Σκοπευτήριο.

Η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό του Γιάννη Πρωτούλη, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ενώ την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Γιώργος Κατημερτζής, πρώην δήμαρχος Καισαριανής, η Αννα Βασιλάκη, πρώην περιφερειακή σύμβουλος και υποψήφια δημοτική σύμβουλος Καισαριανής, και δύο νέοι άνθρωποι που θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Καισαριανής: Ο Παναγιώτης Κουμαριώτης, δικηγόρος και μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος Καισαριανής της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ, και η Χρύσα Γκίκα, παιδί μεταναστών από την Αλβανία, εργαζόμενη στην ιδιωτική Εκπαίδευση, εθελόντρια εκπαιδευτικός στο Λαϊκό Φροντιστήριο Καισαριανής και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δημοκρατικών Γυναικών Καισαριανής.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Σπύρος Τζόκας, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, καθώς και ο Ανδρέας Καραβίδας, υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ