Σάββατο 8 Ιούλη 2023 - Κυριακή 9 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ενόψει των τοπικών εκλογών

Δευτέρα 10 Ιούλη

-- Στις 7.30 μ.μ., η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Μαζί με τον λαό της Αττικής στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων», στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50 - Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης»). Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και θα παρουσιαστούν υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

-- Στις 8 μ.μ., η Τομεακή Οργάνωση Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Η ελπίδα είναι εδώ!», στον Κήπο των Εποχών, στη Νέα Παραλία. Θα μιλήσει ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και θα παρουσιαστούν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Σε περίπτωση βροχής η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Νερού του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Τρίτη 11 Ιούλη

-- Στις 8 μ.μ. η ΚΟ Χολαργού - Παπάγου, στο δημαρχείο Χολαργού (1ος όροφος, μπαλκόνι της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου). Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα παρέμβει ο Αντώνης Ρεκλείτης, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ενώ θα γίνει και παρουσίαση υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

-- Στις 8.30 μ.μ. η ΤΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ στο δημαρχείο της Ηγουμενίτσας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Πρέντζας, υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Παρέμβαση στην εκδήλωση θα κάνει ο Δώρης Δήμας, υποψήφιος δήμαρχος Ηγουμενίτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τετάρτη 12 Ιούλη

-- Στις 8 μ.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (θεατράκι ΟΤΕ). Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Πέμπτη 13 Ιούλη

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Αγ. Αναργύρων - Καματερού, στον κινηματογράφο «Μαρία Ελενα» (Αγ. Παρασκευής 40). Θα μιλήσουν η Βιβή Δάγκα, βουλευτής Δυτικής Αττικής του ΚΚΕ, και ο Θοδωρής Σκολαρίκος, υποψήφιος δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Παρασκευή 14 Ιούλη

-- Στις 8 μ.μ. οι ΚΟ Δήμου Παύλου Μελά του ΚΚΕ, στο πρώην Στρατόπεδο Καρατάσιου στην Πολίχνη. Θα μιλήσει ο Μάριος Παλάντζας, υποψήφιος δήμαρχος της πόλης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ενώ θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ