Τετάρτη 19 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι
Στην Κόρινθο

Τους υποψήφιους δημάρχους με τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ανακοίνωσε η Τομεακή Επιτροπή Κορινθίας του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα:

  • Δήμος Κορινθίων: Βιβή Τζέκου, εργαζόμενη στον κλάδο της Πληροφορικής, μέλος της ΤΕ Κορινθίας του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος Κορινθίων.
  • Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων: Μενέλαος Μενελάου, βιομηχανικός εργάτης στη «Fulgor» και μέλος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων, πρώην μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη, πρόεδρος του Οικιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου στον οικισμό Σέσι Αγίων Θεοδώρων. Επίσης διετέλεσε πρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Γονέων - Μαθητών Μουσικών - Καλλιτεχνικών Σχολείων.
  • Δήμος Σικυωνίων: Βασίλης Νανόπουλος, συνταξιούχος Δημοσίου, δημοτικός σύμβουλος Σικυωνίων.

«Απευθυνόμαστε πλατιά στους εργαζόμενους, στους βιοπαλαιστές αγρότες, στους αυτοαπασχολούμενους, στις γυναίκες και τους νέους των λαϊκών στρωμάτων, για τη συγκρότηση των αγωνιστικών ψηφοδελτίων της ''Λαϊκής Συσπείρωσης''. Για τη διεκδίκηση αιτημάτων και στόχων πάλης που θα έχουν στο επίκεντρο τα δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων των δήμων μας. Γιατί και στις δημοτικές εκλογές μπορεί να βγει πιο δυνατός ο λαός της περιοχής μας», σημειώνει, μεταξύ άλλων, η ΤΕ του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ