Τετάρτη 19 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τις τοπικές εκλογές

Σήμερα, Τετάρτη

-- Στις 7.30 μ.μ. η ΚΟ Λασιθίου του ΚΚΕ καλεί στην κεντρική πλατεία της Σητείας. Θα μιλήσουν ο Ανδρέας Κοκοσάλης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του Κόμματος, και ο Σίμος Συμεωνίδης, υποψήφιος δήμαρχος Σητείας.

-- Στις 8 μ.μ. η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ καλεί στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών. Θα μιλήσει ο Αλέκος Μαρινάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του Κόμματος και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Μπάμπης Λουτσέτης, υποψήφιος δήμαρχος Χανίων. Επίσης, θα παρουσιαστούν οι πρώτοι υποψήφιοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» σε Περιφέρεια Κρήτης και δήμο Χανίων και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με το συγκρότημα «Εντέχνως Λαϊκοί».

-- Στις 8 μ.μ. η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ καλεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου (πρώην Τράπεζα της Ελλάδας). Θα μιλήσει ο Σωτήρης Παρίσης, θα χαιρετίσει ο Τίμος Παπανικολάου, υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και θα παρουσιαστούν υποψήφιοί της στα ψηφοδέλτια της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και του δήμου Αγρινίου.

-- Στις 8 μ.μ. η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ καλεί στην Καλαμάτα, στο Πάρκο ΟΣΕ (αναψυκτήριο). Θα μιλήσουν ο Δημήτρης Οικονομάκος, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Νίκος Κουτουμάνος, μέλος της ΚΕ του Κόμματος. Επίσης, θα παρουσιαστούν οι πρώτοι υποψήφιοι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη Μεσσηνία και στον δήμο Καλαμάτας.

-- Στις 8 μ.μ., στο cafe «Belunga» στη Βέροια θα γίνει η παρουσίαση των πρώτων υποψηφίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Βέροιας. Θα μιλήσουν ο Γραμματέας της ΤΕ Ημαθίας του ΚΚΕ, Γιάννης Τσεχελίδης, και ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Παναγιώτης Χατζησάββας.

-- Στις 8 μ.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ζωγράφου καλεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα μιλήσει ο Ανδρέας Καραβίδας, υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και θα γίνει παρουσίαση υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Ζωγράφου.

-- Στις 8.30 μ.μ. η ΤΕ Λάρισας του ΚΚΕ καλεί στην κοίτη του Πηνειού (κάτω από την αερογέφυρα «Γ. Λαμπράκη»). Θα μιλήσουν ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ