Τρίτη 5 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ
Σε κλίμα μαχητικής αισιοδοξίας η σύσκεψη των υποψηφίων

Μέσα σε κλίμα μαχητικής αισιοδοξίας για θετικά για τον λαό αποτελέσματα στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη με το δυνάμωμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο αλλά και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η σύσκεψη των υποψηφίων της, στην Αμφιλοχία.

Στην παρέμβασή της, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η υποψήφια δήμαρχος, Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, σημείωσε ότι πρόκειται για ψηφοδέλτιο που δείχνει μεγάλες δυνατότητες, αφού απαρτίζεται από 96 υποψηφίους (45 στο δημοτικό και 51 στα τοπικά συμβούλια), που είναι γνωστοί στην περιοχή, όλο το προηγούμενο διάστημα. Τόνισε πως πρόκειται για ανθρώπους όλων των ηλικιών, απ' όλες τις περιοχές του δήμου, εργαζόμενους, αγρότες, κτηνοτρόφους, μικρούς επαγγελματίες, συνταξιούχους, λαϊκές γυναίκες, που δίνουν μάχη καθημερινά στο πλευρό του λαού και της νεολαίας του.

Σε αντίστοιχο κλίμα, παρέμβαση έκανε και ο Νίκος Μωραΐτης, περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιος, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να δυναμώσει η παρουσία των εκπροσώπων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στα Δημοτικά Συμβούλια αλλά και στην Περιφέρεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ