Τρίτη 5 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι στον δήμο Κοζάνης και στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Ο Νόντας Στολτίδης και η Τίνα Κουζιάκη
Ο Νόντας Στολτίδης και η Τίνα Κουζιάκη
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης και τον δήμο Κοζάνης, την Παρασκευή 1 Σεπτέμβρη στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Νόντας Στολτίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «δεκάδες περιφερειακοί σύμβουλοι, εκατοντάδες δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, σχεδόν 850, αποτελούν το μεγάλο ψηφοδέλτιο του λαού, που την ψήφο θα τη μετουσιώσουν σε αγώνα για τα δίκαια αιτήματά του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν σοβαρές προϋποθέσεις, ανεβάζοντας τα ποσοστά και τις ψήφους που πήρε το Κόμμα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, να εκλέξουμε ακόμα περισσότερους συμβούλους από αυτούς που είχαμε».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια δήμαρχος Κοζάνης, η οποία σημείωσε ότι «οι τοπικές εκλογές είναι πράγματι κρίσιμες. Γι' αυτό και δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως χαλαρές, με κριτήριο ψήφου "φιλικό", "συγγενικό", ή εκβιαστικό, για μια μισοδουλειά, για μια προεκλογική υπόσχεση ή για μια μετάθεση.

Η ψήφος του Οκτώβρη αφορά τις ζωές μας και γι' αυτό είναι βαθιά πολιτική. Το δίλημμα που μπαίνει, αν το καλοσκεφτούμε, είναι εκ των πραγμάτων εκβιαστικό. Κρίνεται όντως το ποιος και με ποιον τρόπο θα εφαρμόσει τις κυβερνητικές και ευρωπαϊκές αντιλαϊκές πολιτικές σε επίπεδο δήμου και ποιος θα σταθεί απέναντί τους».

Στο τέλος των παρεμβάσεων παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην ΠΕ Κοζάνης, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στον δήμο Κοζάνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ