Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΘΕΡΜΗΣ
Ψηφοδέλτιο μάχης

Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των Κομματικών Οργανώσεων Δήμου Θέρμης του ΚΚΕ για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Θέρμης. Την κεντρική ομιλία έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Θέρμης, Φάνης Καρκατζούνης.

Ο επικεφαλής της παράταξης απηύθυνε κάλεσμα στον λαό της περιοχής «να ανοίξει το κάδρο, να δει την αιτία των προβλημάτων και να ορθώσει το ανάστημά του, γιατί σήμερα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών μας. Αρκεί να συγκρουστεί με την πολιτική αυτή, που τόσο σε κεντρικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο δήμου και Περιφέρειας υπηρετεί τα κέρδη των λίγων και παραπέμπει στο μέλλον τις ανάγκες των πολλών. Αυτή είναι η βασική αιτία και για τα βάσανα του δικού μας τόπου».

Στη συνέχεια παρουσίασε τη συνολική κατάσταση που επικρατεί στον δήμο Θέρμης, καθώς και την πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που είναι η μόνη πολιτική πρόταση διεξόδου απέναντι σε αυτά που οι άλλοι συνδυασμοί παρουσιάζουν ως μονόδρομο. Μοναδική εγγύηση ότι τα ζητήματα που αφορούν την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών θα βρεθούν ψηλά στην ατζέντα της «επόμενης μέρας», είπε ο Φ. Καρκατζούνης, είναι οι εκλεγμένοι του ΚΚΕ, οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Ακολούθως παρουσιάστηκε «το πιο μαχητικό ψηφοδέλτιο στον δήμο Θέρμης», που απαρτίζεται από 124 αγωνιστές υποψήφιους.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η Χαρά Μακρή, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ