Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι

Η Τομεακή Επιτροπή Ροδόπης του ΚΚΕ πραγματοποίησε τη Δευτέρα στην Κομοτηνή, στην αυλή του καφέ μπαρ «Gecko», εκδήλωση - παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης, καθώς και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και συμβούλων των δημοτικών κοινοτήτων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στον δήμο Κομοτηνής.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Διονύσης Κλάδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, και στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, μέσα σε μαχητικό και αισιόδοξο κλίμα.

«18 μέρες πριν, το αφήγημα όλων ήταν για την περιοχή μας που αλλάζει, που έχει γυρίσει σελίδα, που ακούγεται από τα χείλη τόσο "σπουδαίων" ανθρώπων, που έχει μπει για τα καλά στον χάρτη με τις πιο σημαντικές περιοχές του πλανήτη», σημείωσε ο Δ. Κλάδης, για να προσθέσει: «Και ξέσπασαν οι πυρκαγιές, και κατέρρευσε με πάταγο όλο αυτό το αφήγημα περί γεωστρατηγικής αναβάθμισης και ασφάλειας του λαού. Πραγματικά είδαμε το αστικό κράτος και την καπιταλιστική ανάπτυξη να "δείχνουν τα δόντια τους" στους ανθρώπους και στο περιβάλλον.

(...) Δεν χρειαζόμαστε άλλους υπηρέτες, όποιας απόχρωσης, της πολιτικής που μας έφερε μέχρι εδώ. Δεν χρειαζόμαστε άλλες δυνάμεις που κρύβουν με κάθε τρόπο, ακόμα και με ρατσιστικό μίσος, τις πραγματικές αιτίες της κατάστασης που βιώνουμε. Χρειαζόμαστε περισσότερους εκλεγμένους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, περιφερειάρχες και δημάρχους που θα αγωνίζονται, θα βάζουν στο επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες του λαού της περιοχής. Γι' αυτό, να βγουν πολύ ενισχυμένα στις εκλογές της 8ης Οκτώβρη τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στους δήμους και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης».

Από την πλευρά του ο Γ. Λεβέντης, υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής, σημείωσε: «Οι εκλεγμένοι της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σταθερά αποκάλυψαν την ουσία των προβλημάτων του δήμου Κομοτηνής και του λαού της περιοχής. Ενημερώσαμε, καταγγείλαμε, αποκαλύψαμε, παλέψαμε, προτείναμε σχέδια ψηφισμάτων. Προβάλαμε διεκδικήσεις κατοίκων, φορέων, σωματείων στο Δημοτικό Συμβούλιο, καταγγέλλοντας και καταψηφίζοντας την πολιτική της διοίκησης και τη συναίνεση που βρήκαν από τις άλλες παρατάξεις.

Ακριβώς γιατί οι ιεραρχήσεις μας έχουν στο επίκεντρο την καλυτέρευση της ζωής των κατοίκων του δήμου Κομοτηνής, και όχι την κερδοφορία των λίγων.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" απευθύνει πλατύ κάλεσμα αγώνα, συμπόρευσης και κοινής πάλης σε κάθε λαϊκό άνθρωπο που προβληματίζεται, καταλαβαίνει ότι και στον δήμο μας κάτι πρέπει να αλλάξει. Ναι, μπορεί να αλλάξει!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ